Compania Wallrite se lanseaza pe piata online

BUCURESTI - 15 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Internet

Cu un nou site, o noua imagine, compania Wallrite intra puternic pe piata online. Wallrite este specializat in amenajari interioare , constructii si finisaje, oferind solutii profesionale inovatoare de cea mai inalta calitate.

Wallrite

Wallrite

Pentru cei cei doresc reamenajarea spatiului de lucru, amenajarea biroului sau extinderea lui, Wallrite reprezinta solutia optima pentru a va duce la indeplinire cu succes planurile de dezvoltare.

Compania Wallrite se bazeaza pe doua colaborari puternice cu brandurile Maars si Espero care confirma eficienta serviciilor Wallrite, aspect remarcat de proiectele mari de referinta executate pana acum.

In aceasta idee de dezvoltare compania s-a decis sa-si consolideze imaginea si pe piata de online venind cu un suflu nou, o noua imagine, un site modern si foarte bine structurat, pentru a raspunde eficient oricaror cautari, oferind informatii de calitate in ce priveste aria de activitate Wallrite.

Asadar, daca va doriti sa va compartimentati sediul de birouri si aveti nevoie de un specialist, Wallrite va ofera o multitudine de solutii si  o gama larga de produse. Pereti demontabili reprezinta o varianta viabila  pentru compartimentari practice, eficiente, iar Maars ofera o gama numeroasa  de sisteme de partitionare de la optiuni foarte economice pana la solutii inalt tehnologizate. Peretii mobili sunt utili in realizarea compartimentarii prin pereti despartitori: pereti despartitori Sonico, varianta flexibila de la Espero, pereti plianti glisabili, panouri din sticla securizata si variante de sisteme semi-automate pentru incaperi amenajate la cele mai inalte standarde.

Site-ul de prezentare Wallrite  este realizat pe o platforma de administrare realizata de cei ce s-au ocupat intru totul de imaginea online a companiei, Prologue Advertising – agentie full service online. Platforma permite atat administrarea informatiei cat si optimizarea ei, de remarcat in afara de grafica modernista si navigarea facila ca proiectul deja are o pozitionare foarte buna in acest moment aflandu-se pe prima pagina pe cuvintele cheie: pereti demontabili, pereti mobili , partitionari demontabile, pereti maars, pereti pliabili, pereti glisanti, perete despartitor modular etc.

Va invitam sa vizitati site-ul www.wallrite.ro si sa va convingeti de calitatea serviciilor Wallrite.

Despre Prologue Advertising

Nu suntem doar o alta agentie de webdesign, suntem chiar agentia de care aveti nevoie! Punem accent pe sinceritate in relatia noastra cu clientii. Mai mult, oferim consultanta alaturi de proiectele pe care le dezvoltam pentru ei, astfel incat sa maximizam utilitatea acestora.