FunkyBiz.ro cucereste Gala Premiilor eCommerce 2011!

BUCURESTI - 20 mai 2011

Comunicat tip General in Media / Publicitate

FunkyBiz.ro cucereste Gala Premiilor eCommerce 2011!

Cea de a 6-a editie a Galei Premiilor eCommerce a luat startul iar anul acesta, FunkyBiz.ro are placerea sa fie in randul participantilor. Selectia a fost dura, concurenta acerba iar criteriile de trecere cu adevarat recomandabile atunci cand vorbim de comertul electronic romanesc.  FunkyBiz este un site de oferte de grup zilnice ce si-a inceput activitatea in ianuarie 2011. Scopul a fost sa puna la dispozitia consumatorilor de oferte cele mai bune discounturi si deal-uri, pe o platforma sistematizata, user-friendly, atractiva si cu servicii de cea mai buna calitate, fara a neglija in acelasi timp relatia dintre ei si clienti. Fie ca vorbim de servicii de frumusete, activitati sportive, evenimente, surprize culinare sau multe altele, FunkyBiz.ro si-a luat angajamentul de a oferi celor ce le cauta ofertele doar ce e mai bun. Calitatea este la fel de importanta ca si pretul iar acest principiu este doar unul dintre cele ce stau la baza FunkyBiz.ro.Am trecut prin cea mai riguroasa preselectie si am aderat la regulile de bune practici in comertul electronic, demonstrand ca meritam sa fim pe lista participantilor Galei Premiilor eCommerce, editia 2011. Daca sunteti dependenti de reduceri, nu ratati ofertele FunkyBiz.ro!

Despre Prologue Advertising

FunkyBiz.ro este un proiect marca Prologue Advertising

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prologue-advertising/funkybiz-ro-cucereste-gala-premiilor-ecommerce-2011