Lansare website Fundatia Pretuieste Clipa

BUCURESTI - 14 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, ONG, Internet

Zilele trecute Prologue Advertising a lansat un nou proiect cu o noua viziune, un nou concept - http://www.fundatiapretuiesteclipa.ro

Fundatia Pretuieste Clipa

Fundatia Pretuieste Clipa

Acest proiect isi doreste sa fie un adjuvant pentru toti cei care au nevoie de sustinere, de ajutor in ceea ce fac. Un proiect care isi doreste sa devina un liant intre o lume reala, o lume cu probleme, o lume plina de griji si cea in care lumea reala ofera viziuni optimiste, vine cu solutii si idei inovatoare de devoltare personala, astfel devinind o lume mai frumoasa si acest aspect datorandu-se in final oamenilor care ajung sa realizeze ca viata e frumoasa si trebuie apreciata, pretuita. De aici si numele Fundatia Pretuieste Clipa , nume care trebuie sa reprezinte un imbold pentru fiecare din noi, un imbold care sa ne ajute sa ne traim viata mai frumos.

Traind clipa, traim viata cu mai multa intensitate, ne implicam mai mult, aratam ca ne pasa de noi, ca ne pasa de cei din jurul nostru.

Mai mult de atat proiectul Fundatia Pretuieste Clipa doreste sa promoveze talentele, sa le pretuiasca la adevarata valoare, sustinandu-le performantele scolare.

Fundatia Pretuieste Clipa are ca obiectiv evidentierea talentelor, valorilor, aptitudinilor umane si promovarea culturii romanesti la nivel de arta, invatamant, sport etc.Proiectul se adreseaza unui public larg, punand la dispozitie activitati si cursuri de dezvoltare personala pentru ca fiecare din noi sa-si poata demonsta ca performanta e posibila daca ne pretuim indeajuns de mult incat sa ne dorim sa fim mai buni, mai culti, mai educati.

Din punct de vedere al executiei, website-ul s-a dorit sa fie curat si usor de asimilat de catre orice vizitator. Informatia este cea care trebuie sa puna accent pe valoarea acestui proiect, astfel el are o structura arborescenta usor de urmarit, usor de navigat iar pentru client usor de administrat, datorita interfetei de administrare, solutie online ce sta sub marca Prologue Advertising.

Despre Prologue Advertising

Nu suntem doar o alta agentie de webdesign, suntem chiar agentia de care aveti nevoie! Punem accent pe sinceritate in relatia noastra cu clientii. Mai mult, oferim consultanta alaturi de proiectele pe care le dezvoltam pentru ei, astfel incat sa maximizam utilitatea acestora.