Prologue Advertising s-a relansat cu un nou website

BUCURESTI - 17 iunie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C, Media / Publicitate, Turism

Dupa 3 ani, ne-am decis sa ne schimbam un pic imaginea, asa ca am relansat site-ul nostru. Orice grafica “dureaza doar 3 ani”, ca dragostea, deci iata-ne - prologue.ro

Noul Website Prologue Advertising

Noul Website Prologue Advertising

Am adoptat un design nou, mult mai modern, mai inovativ si care ne reprezinta in totalitate. Stilul grafic atractiv evidentiaza fiecare categorie din site, informatia si munca noastra. Suntem o agentie de web design, deci trebuie sa fim mereu in pas cu trendul. Ceea ce le propunem clientilor nostri, din acest punct de vedere, este o regula pe care o respectam si noi.

Nu suntem doar o alta agentie de webdesign, suntem chiar agentia de care aveti nevoie! Punem accent pe sinceritate in relatia noastra cu clientii. Mai mult, oferim consultanta alaturi de proiectele pe care le dezvoltam pentru ei, astfel incat sa maximizam utilitatea acestora.

Portofoliul nostru de clienti creste in mod constant, direct proportional cu marimea si complexitatea proiectelor. Printre clientii nostri se numara companii ca Romprest, Labormed Pharma, La Fantana, eSKY, MxHost, Zepter Invest, dar si institutii precum CSSPP (Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private), IBR (Institutul Bancar Roman).

Va invitam sa accesati noul nostru website - http://www.prologue.ro/

Despre Prologue Advertising

Oferim servicii de webdesign (site-uri web, interfete de administrare, aplicatii online), optimizare pentru motoarele de cautare, promovare online prin intermediul bannerelor sau a reclamelor contextuale. De asemenea, oferim si servicii de publicitate offline (carti de vizita, foi cu antet, mape de prezentare, pliante).