Prologue lanseaza Retro Boutique

BUCURESTI - 20 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Retail, Internet

Prologue Advertising a lansat un proiect nou, un shop online de produse retro/vintage si decoratiuni. Este un proiect cu o functionalitate bogata, cu un design atragator si un plus de sarm disruptiv si binevenit in cotidian.

Retro Boutique

Retro Boutique

Retro Boutique a inceput cu o gama de mici articole de decoratiuni interioare, ce pot servi atat drept cadou pentru persoanele dragi, cat si ca un moment de rasfat personal. “La noi in pravalie isi asteapta musterii ceasuri prafuite, rame de poza inflorate si lampi cu picior de lemn. In drumul tau spre ceaiul de amiaza ia unul din ele cu tine. Intre toti cei la fel, tu ai sa fii cel venit spre tinere de minte. “ – asa suna invitiatia buticului de a-l explora si de a redescoperi bucuriile simple, ca alta data.

Site-ul isi propune sa vina in intampinarea celor care doresc sa-si mobileze casa, gradina sau alte spatii in stil retro. Accentul este pus atat pe grafica spectaculoasa (in stil vintage), cat si pe functionalitatea site-ului care ajuta userul sa navigheze cat mai simplu prin sectiunile magazinului online.

Website-ul a primit mentiune pe CSS Awwwards si pe CSS Mania.

Va invitam sa accesati website-ul Retro Boutique si sa descoperiti putin din magia altor vremuri: http://www.retroboutique.ro/

Despre Prologue Advertising

Nu suntem doar o alta agentie de webdesign, suntem chiar agentia de care aveti nevoie! Punem accent pe sinceritate in relatia noastra cu clientii. Mai mult, oferim consultanta alaturi de proiectele pe care le dezvoltam pentru ei, astfel incat sa maximizam utilitatea acestora.