Prologue lanseaza www.titiaur.ro - un proiect dedicat conducatorilor auto

BUCURESTI - 8 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, IT&C, Internet

Live site

Infiintata din dorinta de a impartasi tainele artei de a conduce, stapanita cu maiestrie de unul dintre cei mai buni pioti de automobilism sportiv din Romania, Scoala de Conducere Defensiva si Pilotaj Titi Aur, vine in intampinarea cursantilor si viitorilor cursanti cu o platforma online - www.titiaur.ro.

Prologue lanseaza www.titiaur.ro - un proiect dedicat conducatorilor auto

Construit astfel incat sa ofere informatii clare si concise, site-ul www.titiaur.ro este structurat pe sase sectiuni dedicate conducatorilor auto.

Astfel, www.titiaur.ro cuprinde informatii si modalitati de inscriere la cursuri pentru soferii persoane fizice, in sectiunea Persoane fizice, participarea la cursuri a membrilor companiilor interesate sa ofere perfectionare personalului angajat, crescand calitatea muncii si oferind cadrul necesar maximizarii sigurantei in trafic, este prezentata in sectiunea Companii, guvernata de performanta si responsabilitate, Scoala de Conducere Defensiva si Pilotaj Titi Aur este dotata cu una dintre cele mai noi si performante Tehnologii in domeniu, prezentate in site in sectiunea cu acelasi nume.

Implicarea activa a Scolii de Conducere Defensiva si Pilotaj Titi Aur nu se limiteaza doar la oferirea de cursuri de specialitate, aceasta misiune asumata fiind parte a intregii filosofii de dezvoltare, astfel fiind realizat, in colaborare cu Michelin si Politia Rutiera proiectul Zilele Sigurantei Rutiere Michelin, care are o sectiune dedicata in site – Siguranta rutiera.  Navigand pe noua platforma www.titiaur.ro aveti posibilitatea de a va imbogati cunostintele in legatura cu modalitati de a face fata situatiilor limita, in sectiunea Media. De asemenea, puteti sa vizionati filme realizate in timpul cursurilor ferite, familiarizandu-va cu modalitatile de realizare a transferului de cunostine realizat in cadrul scolii, in sectiunea Galerie.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale confortului si ale calitatii vietii il reprezinta siguranta. Intr-o lume in permanenta miscare, cu o necesitate de mobilitate din ce in ce mai crescanda, Scoala de Conducere Defensiva si Pilotaj Titi Aur, acum mai accesibila prin noua platforma online www.titiaur.ro reprezinta garantia sigurantei mobilitatii. 

Despre Prologue Advertising

Nu suntem doar o alta agentie de webdesign, suntem chiar agentia de care aveti nevoie! Punem accent pe sinceritate in relatia noastra cu clientii. Mai mult, oferim consultanta alaturi de proiectele pe care le dezvoltam pentru ei, astfel incat sa maximizam utilitatea acestora.