Studio Insign – interioare semnate de designeri faimosi

BUCURESTI - 16 iulie 2012

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Prologue Advertising lanseaza un nou proiect online, un site dedicat artei, frumosului, unde stilurile se imbina armonios pentru a oferi rezultate spectaculoase de arhitectura si design interior.

Studio Insign – interioare semnate de designeri faimosi - Studio de design interior, cu o echipa dedicata si talentata de arhitecti ce doreste sa reafirme creativitatea si calitatea aducand-o la cel mai inalt nivel, transformand-o in arta.

Website-ul din punct de vedere al graficii reflecta conceptul promovat de compania Studio Insign prin care se evidentiaza accentul pus pe inovatie, pe creativitate, pe reinventarea stilurilor si pe imbinarea lor pentru a crea efecte deosebite, personalizand la un nivel inalt de profesionalism si sensibilitate pentru tot ce tine de arta frumosului.

Imbinarea elmentelor cu iz antichizat si a celor cu tendinte futuriste a reprezentat si reprezinta o tendinta importanta in design interior si a reprezentat si pentru echipa de creatie a site-ului un punct de pornire in realizarea graficii, imbinandu-se

Viziunea Studio Insign - " Credem in creativitate si originalitate, iar orice interior pe care il decoram trebuie sa fie impecabil. Indiferent daca este vorba de locuinte, restaurante, hoteluri sau cafenele, echipa noastra va gasi cele mai bune si creative solutii pentru a transforma spatiul intr-o creatie unica, pe care beneficiarul nostru sa o iubeasca cu adevarat! "

Pentru a evidentia in mod cat mai clar proiectele, realizarile companiei, s-a pus accentul pe zona de imagini extrem de bine reliefata prin galeria de imagini integrata in zona de slider din header-ul website-ului, o zona ce cuprinde un spatiu considerabil in scopul vizualizarii portofoliului  si a detaliilor ce fac diferenta in cadrul tuturor proiectelor realizate de Studio Insign.

Website-ul este integral adminsitrabil si permite clientului gestionarea extrem de facila a oricarei sectiuni din site. Site-ul foloseste platforma de administrare proprie Agentiei Prologue - platforma ce permite administrarea informatieiintr-un mod extrem de intuitiv si facil, platforma ce contine si modul de SEO pentru ca toate paginile sa fie indexate si preluate conform regulilor de optimizare.

Proiectul contine o zona de stiri, zona ce a fost revizuita la nivel grafic, dandu-i un aspect modernist de revista. Stiri, noutati, articole - o adevarata revista online ce va pune la curent cu tot ce tine de arhitectura interioara, ultimele tendinte in design interior, ultimele realizari in acest domeniu si in plus vor fi prezentati cei mai faimosi designeri si lectii de design din ce vor reprezenta puternice elemente ispirative pentru cei ce sunt la inceput de drum in acest domeniu.

Site : http://www.studioinsign.ro

Blog: http://www.insign.ro

Revista Innews - http://www.studioinsign.ro/innews/

Despre Prologue Advertising

Suntem agentia de creatie si publicitate online care ofera servicii personalizate, dezvoltand proiecte unice. In realizarea fiecarui proiect tinem cont atat de noile tendinte in web design pentru o grafica parte si o tehnologie in trend cat si de o functionalitate care sa permita user-ului o navigare extrem de facila si placuta. Nu suntem doar o alta agentie de webdesign, suntem chiar agentia de care aveti nevoie! Punem accent pe sinceritate in relatia noastra cu clientii. Mai mult, oferim consultanta alaturi de proiectele pe care le dezvoltam pentru ei, astfel incat sa maximizam utilitatea acestora.