Centrul Medical Promed System anunta relansarea site-ului

BUCURESTI - 8 septembrie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Centrul Medical Promed System anunta relansarea imaginii online sub semnatura www.clinica-promed.ro. Regandirea noului website evidentiaza aspecte ale identitatii sistemului si cadrelor medicale, precum si ale valorilor si obiectivelor propuse.

Centrul Medical Promed System anunta relansarea site-ului

Mesajul transmis este unul reprezentativ pentru specificul clinicii, a carei adresabilitate este una directionata, publicul vizat fiind constituit doar din femei. In acest sens, tehnica aleasa de compania Point IT, cea care a gandit si optimizat structura website-ului, a vizat cateva cuvinte-cheie definitorii: sanatate, natural, nastere, viata.

Repozitionarea Centrului Medical Promed System in mediul online presupune o mai buna relationare cu pacientii si cu intregul spatiu medical. De asemenea, comunicarea dintre medici si pacienti sau mediul corporativ va fi facilitata de un sistem optimizat de programari, atat in sediul din Targoviste, cat si in cel din Bucuresti.

Despre Promed System

Toate informatiile necesare pentru efectuarea programarilor, precum si lista medicilor sau colaboratorilor se gasesc pe www.clinica-promed.ro
Alina Bolintineanu - Director medical
alina.bolintineanu@clinica-promed.ro