Clinica Medicala Promed System Targoviste anunta largirea gamei de servicii oferite

BUCURESTI - 18 februarie 2010

Comunicat tip General in Sanatate

Aflata intr-o continua perfectionare, dar pastrand viziunea si valorile promovate de-a lungul timpului, Clinica Medicala Promed System Targoviste dezvolta gama de servicii, oferind consultatii de endocrinologie si pediatrie.

Clinica Medicala Promed System Targoviste anunta largirea gamei de servicii oferite

Din dorinta de a fi mereu in ajutorul pacientilor, Clinica Promed System este primul centru medical din Targoviste care exista posibilitatea efectuarii sonoelastografiei tiroidiene.

Managementul medical al Clinicii Promed System a considerat extrem de important pentru sanatatea, linistea, dar si timpul pacientelor sale, ca acestea sa aiba posibilitatea efectuarii unui intreg set de analize in cadrul aceluiasi centru medical. De asemenea, conceptul pe care se bazeaz─â clinica nu are in vedere doar femeia in ipostaza de mama, ci si implicatiile acestui fapt, mai exact, copilul.

Astfel, Clinica Medicala Promed System a inclus in gama de servicii medicale deja existente, si pe cele destinate copiilor, acestia putand fi tratati si monitorizati in cele mai bune conditii, sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.

Despre Promed System

Pentru mai multe detalii, accesati www.clinica-promed.ro.
Alina Bolintineanu - Director Medical Promed
alina.bolintineanu@clinica-promed.ro