Doctorul Silviu Predoi se alatura Clinicii Promed System

BUCURESTI - 23 septembrie 2010

Comunicat tip General in Sanatate

Echipei de medici din Clinica de Medicina Materno-Fetala Promed System i se va alatura, incepand cu data de 1 octombrie 2010, doctorul Silviu Predoi, medic primar obstetrica-ginecologie, supraspecializat in Medicina Materno-Fetala si Reproducere Umana Asistata. Silviu Predoi se va dedica exclusiv business-ului propriu, reteaua de clinici medicale Promed System.

Doctorul Silviu Predoi se alatura Clinicii Promed System

Cunoscut pentru vasta sa experienta in domeniul reproducerii umane asistate si al amniocentezelor (peste 7000 de amniocenteze efectuate cu succes), Dr. Silviu Predoi va efectua amniocenteze, in cadrul Clinicii Materno-Fetala situata pe str. Stockholm nr. 5, zona Dorobanti. Tot aici pacientele pot beneficia si de alte investigatii inalt specializate precum: biopsii de vilozitati coriale, embrioreductii, biteste si tripluteste Aceste investigatii sunt lucrate intr-un laborator de marca din Romania, sau, la cererea pacientelor, intr-un laborator din Franta.

Programarile pentru aceste investigatii medicale pot fi facute la numerele de telefon afisate pe website-ul Clinicii Promed System.

Despre Promed System

In urma unei infuzii masive de capital, Promed System, prezenta pe piata din 1997, a devenit unul dintre cei mai activi jucatori de pe piata serviciilor medicale din Romania, odata cu deschiderea Clinicii Materno-Fetale in Bucuresti, in toamna anului 2009, si a Centrului de Imagistica Medicala (RMN, ecocardiografie, sonoelastografie, ecografii 3D/4D, osteodensitometrie) în Targoviste în septembrie 2010.
Melania Iancu - Manager Executiv
melania.iancu@clinica-promed.ro