Saptamanile artistilor debuteaza pe kdo.ro cu Andreea Vaduva si Biba Bijoux

BUCURESTI - 15 aprilie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Asa cum a promis, kdo.ro a inceput sa dedice cate o saptamana fiecarui artist sau designer roman interesat sa isi adauge pe rafturile boutique-ului online o parte din inspiratia sa. Saptamanile artistilor de pe kdo.ro debuteaza cu Andreea Vaduva si ale sale Biba Bijoux. Tanara designerita de bijuterii inedite si pline de spirit si fantezie a transformat un colier antique intr-un kdo, oferindu-l spre vanzare in cadrul magazinului online de cadouri, impreuna cu un etui care sa-i puna in valoare unicitatea.

Saptamanile artistilor debuteaza pe kdo.ro cu Andreea Vaduva si Biba Bijoux

Brandul Biba Bijoux se alatura, astfel, brandurilor cu totul speciale care populeaza rafturile virtuale de pe kdo.ro. Un brand care vorbeste despre materialele care abia asteapta sa iasa din rutina, sa se cupleze, sa contrazica, sa rasfete, sa puna in valoare. Pentru ca acum o femeie cauta un cercel nervos pentru momentele de foc, o bratara delicata pentru o mangaiere pe incheietura sau o brosa haioasa pentru zambetul acela misterios de sub ochelarii de soare. Despre toate acestea vorbeste Biba Bijoux.Saptamanile artistilor continua pe kdo.ro. Intrati, admirati si cumparati.http://www.kdo.ro/artisti.php?artist=4

Kdo.ro nu este un supermarket de cadouri. Imaginati-vi-l, mai degraba, ca pe un boutique cochet de pe o straduta eleganta, in care intri ca sa iti bucuri ochii si sufletul cu obiecte frumoase si unice fiecare in felul sau.

Daca vrei sa scrii pe cea mai alba si mai neteda hartie din lume, cu cernelurile cu care Hugo, Napoleon sau Ludovic al XIV-lea isi asterneau gandurile, daca vrei sa te bucuri de aceleasi obiecte de papetarie ca si familiile regale din Europa, daca vrei sa admiri procesele cu totul spectaculoase in care ideile devin obiecte de design desavarsite produse manual in Finlanda, sau cum niste obiecte de sticlarie pot fi adevarate manifeste de originalitate, optimism si prospetime, sa te delectezi cu stilul si eleganta britanica transpusa in combinatii rafinate pentru picnic, deshizi usa kdo.ro si te pui pe admirat. Iar daca vrei sa prelungesti senzatia cu totul aparte ca poti fi, la randul tau, unic, iti iei portia de stil si calitate si acasa. Sau o daruiesti celor mai speciale persoane din viata ta.

www.kdo.roDespre PromoteArt International

kdo.ro, un magazin virtual de cadouri pe care ti-ar placea sa ti le faci si tie!
str. av. Traian Vasile nr. 37
office@kdo.ro