Poze Promotia iernii

 • EVIA MEDIA - Oferta iernii

  Poza: EVIA MEDIA - Oferta iernii

 • Daruieste Pasiune! - Promotia Iernii @AnticariatulTau.ro

  Poza: Daruieste Pasiune! cu Promotia Iernii @AnticariatulTau.ro

 • Doar o zi pana la evenimentul iernii 2009!

  Poza: Doar o zi pana la evenimentul iernii 2009!

 • scrisoare Mos Nicolae

  Poza: Ofertele iernii la Hotel IAKI – Mamaia

 • Afisul expozitiei LEGO Ianuarie 2016

  Poza: WINTER FESTin – Expozitia LEGO a iernii !

 • 700 de alergători la Băneasa Trail Run, prima cursă a iernii

  Poza: 700 de alergători la Băneasa Trail Run, prima cursă a iernii

 • SOFERII trebuie să facă asta până la venirea iernii!

  Poza: SOFERII trebuie să facă asta până la venirea iernii!

 • Promotia AUTOSOFT SALARII 4.9.5 – PROGRAM DESTINAT SALARIZARII - Versiuni demonstrative la www.autosoft.ro

  Poza: Promotia AUTOSOFT SALARII 4.9.5 – PROGRAM DESTINAT SALARIZARII - Versiuni demonstrative la www.autosoft.ro

 • Promotia AUTOSOFT-Doar in perioada 10.11.2007-10.01.2008 puteti beneficia gratuit de asistenta tehnica si actualizari pe timp de 6 luni pentru orice soft achizitionat.

  Poza: Promotia AUTOSOFT-Doar in perioada 10.11.2007-10.01.2008 puteti beneficia gratuit de asistenta tehnica si actualizari pe timp de 6 luni pentru orice soft achizitionat.

 • Promotia AUTOSOFT ASLOC 9.7- program de calcul intretinere si evidenta pentru ASOCIATII de LOCATARI si PROPRIETARI, un instrument util asociatiilor de locatari si de proprietari, societatilor de expertiza contabila, de administrare a imobilelor, a fi

  Poza: Promotia AUTOSOFT ASLOC 9.7- program de calcul intretinere si evidenta pentru ASOCIATII de LOCATARI si PROPRIETARI, un instrument util asociatiilor de locatari si de proprietari, societatilor de expertiza contabila, de administrare a imobilelor, a fi

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul promotia iernii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la promotia iernii. Pozele pe tema promotia iernii cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul promotia iernii, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la promotia iernii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la promotia iernii.