De ce tot mai multi craioveni apeleaza la serviciile de inchirieri auto oferite de Promotor Rent a Car Craiova

Craiova - 5 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Turism

Piata de inchirieri auto in Craiova este in continua crestere, la fel ca in majoritatea oraselor in care activitatea economica este in continua dezvoltare. In afara celor care vin in oras pentru afaceri sau pur si simplu pentru a-si petrece vacanta in aceasta regiune, tot mai multi craioveni aleg sa apeleze acest serviciu din varii motive. Dintre acestea, cele mai importante sunt rentabilitatea si confortul.

Inchirieri auto Craiova

Inchirieri auto Craiova

 Inchireiri auto in Craiova la preturi competitive. Pentru rezervari va rugam sa vizitati site-ul Auto-Rent.ro Pentru parteneriate rent a car in Craiova, ne puteti contacta la 0734 403 403 

Promotor Rent a Car

Inchirieri auto pe termen lung, in Craiova

Cei mai multi dintre oamenii care au apelat pana acum in repetate randuri la servicii de inchirieri auto Craiova spun ca adevaratele beneficii se resimt atunci cand alegi un contract pe termen lung. Atunci cand ai nevoie de o masina pentru uz personal sau pentru afacerea ta, de cele mai multe ori, te poti gandi ca cea mai potrivita solutie este un leasing. Cei care aleg sa inchirieze o masina pe termen lung tind insa sa contrazica aceasta teorie.

Faptul ca investesti intr-o masina pe care o platesti intr-un timp mai indelungat si care uneori ajunge sa se devalorizeze in momentul cand ai terminat de platit este printre primele motive pentru un serviciu de inchiriere poate fi mai rentabil. Totodata, pe langa ratele lunare, toate autovehiculele au nevoie de investitii suplimentare care sunt de doua feluri: previzibile si imprevizibile.

Achizitia unei masini presupune pe langa costuri legate de asigurare, rovinieta si impozite, drumuri inevitabile la service. Pe langa acestea, te poti trezi intr-o zi ca din cauza unui incident rutier, nu ai masina pentru care platesti atat de mult la dispozitie, atunci cand ai nevoie.

Programe de fidelizare si taxe platite

Atunci cand se opteaza pentru un serviciu de inchirieri auto, companiile precum Promotor Rent a Car Craiova pun la dispozitia clientilor masini care au toate taxele deja platite, iar in cazul unui accident, ofera masina la schimb in termen de 24 de ore. Promotor Rent a Car se angajeaza si sa se ocupe de aproape tot ce inseamna intretinerea masinii pe toata perioada contractului. In plus, compania pune la dispozitia celor care apeleaza la servicii de inchiriere auto in Craiova mai multe programe de fidelizare, care permit celor care inchiriaza in repetate randuri sa faca economii importante.

Economii la consum

Cei care inchiriaza o masina pot alege dintre variate modele, de la masini de lux, pana la masini cu sapte locuri, masini hibrid sau alte modele economice. Alegand unul dintre autotorismele potrivite nevoilor personale, costurile legate de combustibil se pot reduce chiar si la jumatate.

Despre Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Va invitam asadar sa vizitati site-urile noastre www.auto-rent.ro si www.promotor-rentacar.ro Deasemenea ne puteti suna la 0734 403 403 pentru orice nelamurire! Va Multumim.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/promotor-rent-a-car/de-ce-tot-mai-multi-craioveni-apeleaza-la-serviciile-de-inchirieri-auto-oferite-de-promotor-rent-a-car-craiova