Inchirieri auto Constanta: Cele mai profitabile optiuni atunci cand inchiriezi de la Promotor Rent a Car Constanta

Constanta - 12 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Turism

La fel ca in celelalte orase mari ale Romaniei, inchiririle auto in Constanta au devenit o optiune tot mai adesea luata in serios, atat de catre antreprenorii care si-au consturit afaceri aici, cat si de catre oamenii de afaceri care se afla in Romania pe durata unor calatorii de business. De asemenea, inchirierile auto sunt in continuare un serviciu agreat de cei mai multi dintre cei care isi petrec vacanta aici.

Inchirieri auto constanta

Inchirieri auto constanta

 Inchirieri Auto Constanta - Auto-Rent.ro - 0734403403 

Promotor Rent a Car

Inchirieri auto pentru calatorii de afaceri

Fara indoiala, in business, o masina deosebita asigura prestanta si lasa o impresie puternica de care ai nevoie atunci cand vrei sa te bucuri de succes. Indiferent ca va doriti un serviciu de transfer auto sau sa inchiriati o masina pe care sa o conduceti sigur, Promotor Rent a Car va pune la dispozitie o flota variata, care satisface cele mai exigente cerinte.  

De asemenea, daca rezervati o masina in cadrul serviciului de inchirieri auto Constanta, iar calatoria trebuie amanata, compania nu va va taxa suplimentar in cazul in care doriti sa modificati datele rezervarii.

Inchirieri pe termen lung. Care sunt facilitatile de care dispuneti pentru inchirierile auto in Constanta?

Printre cele mai avantajoase oferte pe care le puteti obtine pentru un contract de inchirieri auto se numara cele pentru masini inchiriate pe o perioada mai lunga de timp. Pe langa faptul ca in cele mai multe din cazuri, cu cat perioada de inchiriere creste, cu atat pretul scade, exista mai multe avantaje legate de costurile de intretinere. Astfel, Promotor Rent a Car Constanta va suporta atat impozitul masinii cat si taxele de drum sau cheltuielile legate de asigurarea obligatorie a masinii.

In plus, cei care apeleaza la un serviciu de inchirieri auto pe termen lung se bucura si de cateva facilitati importante atunci cand este vorba de reparatiile si reviziile masinii. Din acest punct de vedere, in cazul unui eveniment rutier neasteptat care va afecta masina, compania va pune la dispozitie o masina la schimb in termen de cel mult 24 de ore. Astfel, indiferent de cat de mult vor dura reparatiile masinii veti putea avea la dispozitie in continuare un autoturism cu care sa va faceti treaba.

In acelasi timp, daca alegeti sa folositi o masina inchiriata pe termen lung, bataile de cap in legatura cu reviziile si inspectia tehnica a masinii nu vor mai fi in grija dumneavoastra. Astfel, toate chelutuielile si timpul alocate intretinerii masinii vor fi suportate de Promotor Rent a Car.  

Despre Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Va invitam asadar sa vizitati site-urile noastre www.auto-rent.ro si www.promotor-rentacar.ro Deasemenea ne puteti suna la 0734 403 403 pentru orice nelamurire! Va Multumim.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/promotor-rent-a-car/inchirieri-auto-constanta-cele-mai-profitabile-optiuni-atunci-cand-inchiriezi-de-la-promotor-rent-a-car-constanta