Inchirieri auto Deva: Cum sa profiti la maximum de o vacanta in Hunedoara atunci cand inchiriezi o masina de la Promotor Rent a Car Deva

Deva - 12 ianuarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Turism

Aflat in interiorul Carpatilor, judetul Hunedoara gazduieste unele dintre cele mai interesante atractii turistice din Romania. Pentru a profita la maximum de o vacanta aici, va recomandam sa planificati din tip un traseu turistic, iar daca nu stiti care ar fi optiunile cele mai avantajoase de transport, va prezentam cateva dintre motivele pentru care sa alegeti sa inchiriati o masina.

Inchirieri Auto Deva

Inchirieri Auto Deva

 Inchirieri auto Deva - Auto-Rent.ro - 0734 403 403 

Promotor Rent a Car

Localizare si distante rutiere

Aflat la o distanta de 440 de kilometri de Bucuresti si la 168 de kilometri de Cluj-Napoca, muncipiul Deva este unul dintre orasele care ofera turistilor multiple posibilitati de recreere. De asemena, pentru a ajunge aici de la Timisoara sau de la Arad, veti avea de parcurs o distanta de aproximativ doua ore si jumatate. In schimb, de la Sibiu sau de la Alba Iulia, veti putea ajunge in Deva in doar o ora. Pentru oricare din variantele de traseu, Promotor Rent a Car Deva, are masina potrivita pentru calatoria dv.

Obiective turistice care nu trebuie ratate

Pe langa Cetatea Deva si parcul acvatic Aqualand, municipiul mai gazduieste si un muzeu deosebit al cizilizatiei dacice si romane. Tot in judetul Hunedaoara, mai puteti vizita impresionantul Castel al Huniazilor, care mai este numit si Castelul Corvinilor, binecunoscuta cetate Sarmizegetusa, Manastirea Prislop, Lacul glaciar Bucura sau Rezervatia de Zimbri.

In acelasi timp, turistii care vin in Hunedoara mai pot vedea aici cateva dintre cele mai spectaculoase peisaje care se intalnesc in Muntii Retezat, la Varful Parang sau Varful Papusa, la Magura Uroiului sau Cascada Clocota.

Beneficiile inchirierii unui autoturism in Deva

In functie de necesitatile de calatorie, de distantele pe care le aveti de parcurs si perioada vacantei, aveti mai multe beneficii atunci cand apelati la servicii de inchirieri auto Deva. Astfel, la inchirierea unui autoturism de la Promotor Rent a Car, veti putea parcurge un numar nelimitat de kilometri, fara a plati taxe suplimentare.

De asemenea, cei care inchiriaza o masina au parte de mai multe reduceri care se aplica in lanturile de hoteluri si restaurante partenere. In plus, indeferent de tipul de autoturism si de contractul ales, taxele de drum, asigurarea RCA obligatorie si asigurarea full Casco sunt incluse in pretul inchirierii. Mai mult decat atat, in cazul in care calatoria trebuie amanata, Promotor Rent a Car nu percepe niciun fel de taxe la anularea rezervarii.

Pentru a profita la maximum de o vacanta in Hunedoara, turistilor li se recomanda sa isi rezerve cel putin cinci zile pentru a le petrece aici, astfel incat sa poata parcurge cele mai multe din atractiile importante aflate in zona. Promotor Rent a Car ofera servicii de inchiriere masini in principalele orase ale tarii.

Despre Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car ofera servicii de inchirieri masini, in Bucuresti dar si in principalele orase ale Romaniei: Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures, Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Va invitam asadar sa vizitati site-urile noastre www.auto-rent.ro si www.promotor-rentacar.ro Deasemenea ne puteti suna la 0734 403 403 pentru orice nelamurire! Va Multumim.