Preturi imbatabile pentru inchirierea unei masini de 7 locuri la Promotor Rent a Car, Bucuresti.

BUCURESTI - 16 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Turism, Logistica/Transport

Strange-ti gasca si hai la munte cu un autoturism inchiriat, de sapte locuri, oferit de Promotor Rent a Car Bucuresti . Pentru a conduce o astfel de masina nu ai nevoie sa obtii un permis auto de o categorie diferita decat B, insa beneficiezi de posibilitatea transportarii unui numar mai mare de persoane si bagaje pe masura ce pretul va scadea considerabil in comparatie cu deplasarea in doua masini.

Toate accesoriile, incluse

La un pret de inchiriere apropiat de cel al unei masini cu 5 locuri, modelele de tip wagon Dacia Logan MCV, Opel Zafira sau Dacia Lodgy in sapte locuri, beneficiaza in plus, la fel ca toate celelalte masini din flota Promotor Rent a Car , de accesorii precum sistem de navigatie GPS cu harti actualizate in 2016, lanturi si anvelope de iarna, scaun pentru copil si al doilea sofer gratuit, in cazul in care se doresc aceste optiuni. Modelele incluse in aceasta oferta sunt perfecte pentru o excursie la munte si datorita comportamentului pe care il au pe zapada si gheata, masinile fiind dotate cu sisteme de control al stabilitatii si tractiunii.

Rent a Car 7 locuri

Rent a Car 7 locuri

 Setul nostru de valori este bazat pe onestitate, punctualitate si profesionalism. 

Promotor Rent a Car

Pana la patru euro de persoana

Inchirieri auto Bucuresti ieftine, oferite de Promotor Rent a Car Romania. Inchirierea unei masini cu sapte locuri este mai convenabila si pentru ca odata cu cresterea numarului de persoane, cheltuielile se impart. Astfel, in loc sa platesti 30 de euro pe zi pentru patru persoane care pot calatori confortabil intr-un autotorism mic (7 euro de persoana), vei plati doar patru euro de persoana pentru o zi in care poti merge oricat si oriunde, cu masina inchiriata de la Promotor Rent a Car.

Taxele de drum intra in pret

Trebuie specificat ca preturile pentru masinile inchiriate de la Promotor Rent a Car Bucuresti, au incluse toate taxele de drum, asigurarea in caz de accident si asigurarea in caz de furt. Tot aici, trebuie mentionat ca si cheltuielile de benzina se impart in acelasi mod, la un numar mai mare de persoane, calatoria fiind de doua ori mai economica.

Tot ce iti trebuie pentru calatorie

Cand te pregatesti de o calatorie, ai nevoie de foarte multe lucruri pe care sa le iei cu tine, mai ales iarna cand te duci la schi. Din acest punct de vedere, in portbagajul unuia dintre autovehiculele cu sapte locuri, poti fi sigur ca va incapea aproape orice. Capacitatea portbagajului unui astfel de model ajunge pana la 2350 litri. In plus, daca ai nevoie de unul dintre accesoriile de calatorie utile oricarui turist obisnuit sa beneficieze de tot confortul lumii moderne, s-ar putea sa le gasesti tot la Promotor Rent a Car si le vei putea inchiria si pe acestea cu o suma modica.

Tot ce ramane de facut este sa iti strangi o gasca destul de mare si sa iti pregatesti schiurile. Suntem la un telefon distanta, suna-ne la 0734 403 403 sau poti vizita oferta noastra pe www.promotor-rentacar.ro

Despre Promotor Rent a Car

Promotor Rent a Car, este o companie locala de inchiriere de masini, care opereaz─â in peste 20 de orase din Romania: Bucuresti, Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures , Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova.

Scopul Promotor Rent a Car, este de a oferi servicii de inchirieri masini de cea mai inalta calitate, siguranta si punctualitate, la preturi avantajoase