SC PRONTO MOBILE SRL expertul în proximitate atinge 10 milioane de bonuri fiscale emise.

BUCURESTI - 8 decembrie 2017

Comunicat tip Administrativ / Management in Retail

10 milioane de bonuri fiscale a emis societatea noastra, pana acum! Cu cea mai extinsă rețea de magazine aflate în franciza Carrefour Express din România, PRONTO Mobile srl, companie cu capital 100% românesc, a atins în luna decembrie 2017 pragul de 10.000.000 de bonuri fiscale emise, la 4 ani de la începerea activității.

Cei 4 ani de munca au fost remarcați de partenerii noștri prin nominalizari la Best In-store project (Progressiv),  si Brandatlon ediția 2016 plus multe premii de la colaboratorii noștri, companii românești si multinaționale față de care ne-am dovedit în toți acești ani soliditatea și fidelitatea . Ne mândrim cu locul 2 oferit de C.C.I.R pentru domeniul nostru de activitate (CAEN 4711) in categoria societăților mijlocii din ROMÂNIA.

Pe această cale dorim să mulțumim tuturor clienților si partenerilor noștri pentru această reușită și ne dorim ca pe viitor sa sărbătorim cat mai multe excelențe în afaceri.

Misiunea noastră este să aducem aproape de casele bucureștenilor aproape tot ceea ce au cu adevărat nevoie. Peste 10.000 de clienți ne trec zilnic pragul pentru că știu că la noi găsesc repede si bine cea mai bună selecție din produsele și serviciile de care au nevoie și pentru că le facem viața mai ușoară. Promisiunea noastră de valoare este timpul: clienții noștri gasesc aproape tot ce au nevoie în magazinele noastre în maxim 3 minute, putând astfel să se bucure de mai mult timp de calitate: să iubească, să creeze, să viseze!

GABRIEL SANDU  -  DIRECTOR GENERAL

gs@prontomobile.ro

SC PRONTO MOBILE SRL

www.prontomobile.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pronto-express/sc-pronto-mobile-srl-expertul-in-proximitate-atinge-10-milioane-de-bonuri-fiscale-emise