prostitutie

Comunicate de presa si evenimente pe tema prostitutie

 • prostitutie

  Bucuresti - 2 decembrie 2004

  Comunicat de INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI DE FRONTIERA

  Traficul de carne vie – aflat in stransa legătura cu migraţia ilegală - a devenit, în ultima perioadă, un fenomen constant înregistrat la nivelul statelor europene dezvoltate.Dacă, iniţial în anii ’90, tinerele mergeau cu bună – şti ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre prostitutie

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul prostitutie.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la prostitutie. Informatiile despre prostitutie cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul prostitutie, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la prostitutie, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.