prosys    

Comunicate de presa si evenimente pe tema prosys

 • prosys

  Bucuresti - 10 May 2016

  Comunicat de PRO SYS

  PRO SYS SRL a livrat și instalat la Universitatea “Dunarea de Jos” din Galati un cluster HPC tip TRUSTER V3. Cu o putere teoretica totala de 24.96 TFlops si o putere de calcul reala si susținuta de aproximativ 20,39 TFlops, clusterul de l ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: pro sys , truster , servere , stocare , prosys , imago , theon

  Vezi toate comunicatele de presa despre prosys

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul prosys.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la prosys. Informatiile despre prosys cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul prosys, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la prosys, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.