Infratire intre copii a doua Parohii

Bucova - 14 aprilie 2009

Comunicat tip General in Religie

In data de 08 aprilie, in localitatea caraseana Bucova, s-a produs un eveniment bisericesc deosebit. Copii care frecventeaza cursurile de religie greco-catolica din localitate au primit vizita copiilor greco-catolici din zona Vaii Jiului, insotiti de pr. Dorin Szilvester.

Infratire intre copii a doua Parohii

Gazda intalnirii a fost Pr. Vasiloni Trandafir Florin, Protopopul Greco-Catolic de Sarmisegetuza si Paroh al localitatii Bucova, ajutat de cadre didactice de la Scoala din localitate.
Copii au avut ocazia sa se cunoasca, sa se joace si sa se roage impreuna. Preotii au celebrat in Biserica, Binecuvantarea Euharistica pentru copii. Apoi, copii s-au rugat la Grota Preacuratei Fecioara Maria, construita dupa modelul de la Lourdes.
Dupa o agapa comuna, copii au plecat sa viziteze Biserica de la Densus si alte obiective turistice din judetul Hunedoara.

Despre Protopopiatul Greco-Catolic de Sarmisegetuza

Protopopiatul Greco-catolic de Sarmisegetuza este structura distincta in cadrul Episcopiei Greco-catolice a Lugojului. Cuprinde 27 de parohii in judetele Hunedoara si Caras-Severin.
Protopopiatul Sarmisegetuza
327016 Bucova, CS
Str. Hategului 40
florinvasiloni@yahoo.com