Instalarea noului Director al Agentiei de Mediu Caras-Severin

Resita - 12 iunie 2009

Comunicat tip General in Administratie Publica

In data de 12 iunie, a avut loc la Resita, instalarea in functie a noului Director al Agentiei pentru Protectia Mediului Caras-Severin. Subprefectul Dorel Ursu a dat citire ordinului de numire in functie a noului Director, Vasiloni Trandafir Florin.

Instalarea noului Director al Agentiei de Mediu Caras-Severin

Ordinul de numire a fost semnat de catre Nicolae Nemirschi, Ministrul Mediului.
La ceremonia ce a avut loc la sediul Sagentiei din Resita, au participat reprezentanti de frunte ai vietii publice din judetul Caras-Severin. Au fost prezenti Senatorul Gheorghe Pavel Balan si Deputatii Ion Mocioalca (Presedintele PSD Caras-Severin) si Ionut Chisalita, numerosi primari si directori ai altor Institutii descentralizate ale Statului.
Agentia pentru Protectia Mediului Caras-Severin exercita atributii de autoritate de stat în domeniul protectiei mediului in judetul Caras-Severin; aplica prevederile legale în domeniile sale de competenta la toate persoanele juridice si fizice din sectorul public, mixt, privat si la alte categorii de angajatori.

Agentia de Mediu Caras-Severin
str. Petru Maior nr.73 Resita
320111 Resita
jud. Caras-Severin

Despre Protopopiatul Greco-Catolic de Sarmisegetuza

Agentia de Mediu Caras-Severin exercita atributii de autoritate de stat în domeniul protectiei mediului in judetul Caras-Severin
Agentia de Mediu Caras-Severin
str. Petru Maior nr.73 Resita
320111 Resita
jud. Caras-Severin


florinvasiloni@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/protopopiatul-greco-catolic-de-sarmisegetuza/instalarea-noului-director-al-agentiei-de-mediu-caras-severin