Alege Switch-urile Brocade si vei putea “Prezice Viitorul” si Crea Noi Servicii

BUCURESTI - 5 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Bucuresti, Romania, 5 Martie 2012 – provision, liderul pietei de securitate a informatiei din Romania si furnizor de servicii profesionale, in calitate de distribuitor pentru produsele Brocade in Romania anunta importante imbunatatiri software la gama de switch-uri Brocade® ServerIron® ADX Series. Optimizate pentru livrarea aplicatiilor din cloud, switch-urile permit clientilor sa detina un control mai mare asupra aplicatiilor si scalabilitatii serviciilor. Noul engine Brocade OpenScript™ este construit pentru a permite inovatia, si pentru a oferi abilitatea de predictie inteligenta ale efectelor asupra infrastructurii de retea inainte ca scripturile sa fie introduse in productie.

Aceasta capabilitate permite clientilor care detin sau achizitioneaza switch-uri Brocade ADX personalizarea livrarii serviciilor pentru imbunatatirea scalabilitatii si performantei. Impreuna cu unelte disponibile in comunitatea OpenScript, unelte care imbunatatesc managementul retelei si performanta implementarilor IPv6, aceste seturi cuprinzatoare de noi capabilitati, cresc competitivitatea Seriei ADX in piata switch-urilor destinate livrarii aplicatiilor. 

Performanta, scalabilitatea si flexibilitatea livrarii aplicatiilor sunt elemente critice pentru orice afacere. Aceste cerinte au efect imediat asupra abilitatii de crestere si satisfacere a cerintelor clientilor.

Flexibilitate si predictibilitate cu ajutorul motorului OpenScript

Manipularea traficului si diversitatea serviciilor sunt elemente critice pentru orice entitate economica sau guvernamentala atunci cand se livreaza servicii bazate pe cloud. Brocade introduce OpenScript, limbaj scalabil de scripting care permite operatorilor sa personalizeze capabilitatile retelei in asa fel incat sa satisfaca cerinte specifice.  

Avand PERL la baza, limbaj larg acceptat, OpenScript permite operatorilor sa dezvolte si sa personalizeze managementul traficului. Brocade OpenScript Performance Estimator ofera operatorilor de retea, capabilitati unice de estimare a impactului asupra performantei inainte ca schimbarile sa fie aplicate in mediul de productie.

Transformarea retelelor IPv6 pentru optimizarea retelelor de tip “Cloud”

Tehnologia IPv6 a crescut in mod dramatic numarul de adrese IP disponibile, permitand in acelasi timp simplificarea administrarii retelelor, o abordare mai usoara a problemelor de securitate si mobilitate, ca si imbunatatirea calitatii serviciului (QoS). Versiunea 12.4, a sistemului de operare a seriei Brocade ADX, dubleaza performanta pe retele IPv6 si permite livrarea de servicii consistente in retele mixte (IPv4 / IPv6). Switch-urile Brocade ADX permit organizatiilor o tranzitie prin care se mentine posibilitatea de a permite clientilor accesul la ambele tipuri de retele.

Simplificarea gestiunii retelelor si a controlului acestora

In prezent operatorii de telecomunicatii dezvolta si livreaza servicii de tip “cloud”, pentru a caror livrare switch-urile de tip “application delivery” trebuie sa se integreze foarte bine cu sistemele de orchestrare si automatizare a acestor operatori. Brocade ADX version 12.4 permite provizionarea automata a resurselor de aplicatii si retele in medii virtuale din cele mai eterogene. Impreuna cu Brocade Application Resource Broker 2.0 simplifica gestiunea resurselor in infrastructuri distribuite intre mai multe centre de procesare a datelor, permitand provizionarea si automatizarea inclusiv a mediilor virtuale (incluzand VMware, Citrix XenServer si Microsoft Hyper-V).

Brocade lanseaza acum si o noua interfata grafica orientata pe activitati, cu o abordare intuitiva cand vine vorba de configurare, monitorizare si mentenanta a ADX-urilor. Aceasta noua interfata include si un tablou de bord pentru accesul rapid la aplicatii esentiale si informatii despre performanta sistemului. Se poate integra si cu aplicatii de orchestrare “third-party”, cu ajutorul noului Brocade ADX XML/SOAP API .

Preturi si disponibilitate

Versiunea de software 12.4 a Brocade ServerIron ADX este disponibila acum, fara costuri suplimentare pentru clientii cu contracte de suport activ.

Despre Brocade

Solutiile Brocade (NASDAQ: BRCD) de networking sprijina organizatiile si intreprinderile din toata lumea catre modelul actual cu aplicatii si informatii distribuite global. (www.brocade.com).