Avecto si Provision anunta un nou parteneriat in domeniul securitatii informatiilor pentru Romania, Bulgaria si Moldova

BUCURESTI - 5 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Provision adauga portofoliului sau de solutii de securitate a informatiilor, Defendpoint, un produs Avecto ce ofera capabilitati de endpoint privilege management

Logouri Provision si Avecto

Logouri Provision si Avecto

 “Pe langa avantajele oferite de Defendpoint ca solutie autonoma, putem aduce mai multa valoare retelei existente de parteneri si clienti McAfee datorita integrarii native a Defendpoint cu platforma ePolicy Orchestrator de la McAfee" 

Dan Fleschiu, Director, Technologies & Solutions la compania Provision Software

Provision Software Division, liderul pietei de securitate a informatiei din Romania si furnizor de servicii profesionale, anunta astazi incheierea unui parteneriat cu Avecto, lider mondial pentru zona de endpoint privilege management, in vederea distributiei software-ului Defendpoint reseller-ilor si clientilor din Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Fondat in 1997, Provision este un distribuitor cu valoare adaugata, ce ofera atat o gama larga de solutii de securitate a informatiilor cat si servicii profesionale. In urma acestui contract, Provision va aduce Avecto in Europa de Est oferind Defendpoint pietelor cheie si sprijinind in acelasi timp resellerii cu training-uri tehnice si suport de marketing.

Defendpoint combina administrarea privilegiilor si tehnologia de control al aplicatiilor intr-un singur agent usor de instalat. Aceasta solutie scalabila permite organizatiilor cu sedii aflate in intreaga lume, sa elimine drepturile de administrare la nivel global - de pe desktop-urile Windows, Mac si chiar in data centere. Software-ul Defendpoint al companiei Avecto a fost implementat in industriile cele mai reglementate, permitand organizatiilor sa respecte politicile de conformitate, sa obtina eficienta operationala si sa opreasca atacurile interne si externe.

"Suntem incantati sa facem acest parteneriat cu Provision, un lider respectat in domeniul securitatii IT din Romania, care aduce ecosistemului Avecto o bogata experienta si expertiza", a declarat Peter Schaudeck, Manager Senior Channel al Europei Centrale si de Est. "Suntem incantati sa colaboram indeaproape cu echipa Provision deoarece furnizam impreuna solutii valoroase pentru clienti, care sunt esentiale pentru prevenirea atacurilor cibernetice".

Despre Avecto

Avecto, lider mondial pentru zona de endpoint privilege management, permite celor mai mari companii din lume sa-si atenueze atacurile interne si externe, sa indeplineasca cerintele de conformitate si sa obtina eficienta operationala intr-o lume a securitatii cibernetice aflata in continua schimbare. Defendpoint, primul software de securitate Avecto, combina managementul privilegiilor si tehnologia de control al aplicatiilor intr-o singura solutie pentru Windows, MacOS si centrul de date. Avecto a facut ca peste 8 milioane de utilizatori din intreaga lume sa lucreze rapid si cu succes fara drepturi de administrator, atingand echilibrul dintre securitatea IT si productivitatea utilizatorilor. Avecto are sediul in Manchester, Marea Britanie, cu birouri in Boston, MA (US Headquarters) si Frankfurt, Germania fiind utlizat de companiile din topul Fortune 500 si avand aproape 100 de parteneri in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati www.avecto.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/provision-software-division/avecto-si-provision-anunta-un-nou-parteneriat-in-domeniul-securitatii-informatiilor-pentru-romania-bulgaria-si-moldova