Centrul de Educaţie Tehnică Provision s-a alăturat reţelei globale de testare Pearson VUE

BUCURESTI - 8 noiembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti, 8 noiembrie, 2004. Compania Provision, unul din principalii distribuitori de produse şi servicii de securitate TI din România, anunţă semnarea unui acord de parteneriat cu Pearson VUE, divizia de testare electronică a companiei americane Pearson Education, în vederea furnizării serviciilor de testare pentru obţinerea de certificări în domeniul TI folosind sistemul de testare Pearson VUE™. Acest sistem computerizat de testare administrează, în acest moment, exemenele pentru cele mai renumite programe de certificare din domeniul TI, cum ar fi cele ale companiilor Microsoft, Cisco Systems®, CompTIA, IBM s.a., printr-o reţea de centre de testare beneficiind de cele mai avansate tehnologii.

Centrul de Educaţie Tehnică Provision s-a alăturat reţelei globale de testare Pearson VUE

“Sistemul de testare Pearson VUE este cel mai performant sistem de testare existent. Suntem foarte încântaţi că am încheiat acest parteneriat cu o companie a cărei tehnologie revoluţionară ne permite să furnizăm clienţilor noştri servicii de testare de o calitate superioară”, a declarat Domnul Dan Fleschiu - Training Manager în cadrul companiei Provision.

Dl. Anneleen Vaandrager, Vice Preşedinte al companiei Pearson VUE pentru Europa, Orientul Mijlociu & Africa a declarat, “Suntem mândri să primim în rândurile reţelei globale de centre autorizate Pearson VUE, aflată într-o rapidă expansiune, compania Provision, furnizând în acest fel candidaţilor posbilitatea recunoaşterii competenţelor în IT
într-un cadru profesional.”

Sistemul de testare Pearson VUE oferă posibilitatea de a testa candidaţii, de a înregistra şi reprograma examenele la centrul de testare, prin intermediul Internetului sau prin centrul de suport al companiei Pearson VUE, toate în timp real.

“Sistemul de testare Pearson VUE ne dă posibilitatea unui control adecvat şi o mai mare flexibilitate în ceea ce priveşte managementul activităţii centrului de testare. Vom fi în măsură să oferim candidaţilor mai multe avantaje, astfel încât să-şi poată pregăti examenul de testare în funcţie de propriul program.
Prin parteneriatul cu Pearson VUE, persoanele care urmează cursurile specializate organizate de Centrul de Educaţie Tehnică Provision vor avea oportunitatea de a obţine şi recunoasterea internaţională a competenţelor pe care le-au dobândit. În urma trecerii cu succes a examenelor online ei vor putea obţine certificări internaţionale care le vor asigura succesul în cariera profesională.Credem că prin acest parteneriat toată lumea va avea de câştigat”, a mai adăugat Domnul Dan Fleschiu.

Rezultatele testării sunt transmise cu rapiditate şi în condiţii de deplină confidenţialitate şi siguranţă, asigurându-se faptul că statusul certificării candidatului este actualizat cu promptitudine.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/provision-software-division/centrul-de-educatie-tehnica-provision-s-a-alaturat-retelei-globale-de-testare-pearson-vue