Conferinta Provision Day 2013

Locul desfasurarii: Willbrook Platinum Business & Convention Center, http://www.provisionevents.ro

Organizator: Provision Enterprise Techonology Solutions

Conferinta Provision Day 2013

Provision Enterprise Technology Solutions invita pe 3 octombrie la Willbrook Platinum Business & Convention Center profesionistii a caror functie implica responsabilitate in pastrarea si gestiunea datelor, sa descopere in cadrul Conferintei "Provision Day" solutii pentru problemele din activitatea curenta.

Provision Day” este conferinta anuala organizata de Provision Enterprise Technology Solutions dedicata tehnologiilor si serviciilor din securitatea informatiei, stocare, virtualizare si networking si va include prezentari in plen, laboratoare demo, mese rotunde precum si un spatiu expozitional cu 12 standuri. Prezentarile vor fi sustinute atat de specialisti romani cat si straini.

Participarea la Provision Day este gratuita, accesul fiind posibil pe baza inregistrarii online (www.provisionevents.ro). Organizarea evenimentului este asigurata cu suportul companiilor: Check Point Software Technologies, Hitachi Data Systems, HP Enterprise Security, McAfee, Qualys, Websense, Riverbed, SafeNet, Skybox Security, FireEye, Radware, Ixia, Codenomicon.

Despre PROVISION SOFTWARE DIVISION

Provision Software Division® este cel mai important distribuitor de tehnologii ce asigura securitatea informatiei, infrastructuri de retea si performanta IT, stocarea si virtualizarea datelor ce apartin liderilor mondiali din domeniu. Ofera suport proactiv partenerilor si clientilor in realizarea arhitecturilor si in implementarea celor mai fiabile si complexe soluții tehnologice. Solutiile si serviciile profesionale sunt adresate atat companiilor private, cat si sectorului public din Romania.

Confirmare pana la data: 1 October 2013

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment:
  • Check Point Software Technologies Check Point Software Technologies
  • Hitachi Data Systems Hitachi Data Systems
  • HP Enterprise Security HP Enterprise Security
Parteneri eveniment:
  • McAfee McAfee
  • Riverbed Riverbed
  • Websense Websense