Conferinta Provision Day 2013

Locul desfasurarii: Willbrook Platinum Business & Convention Center, http://www.provisionevents.ro

Organizator: Provision Enterprise Techonology Solutions

Conferinta Provision Day 2013

Provision Enterprise Technology Solutions invita pe 3 octombrie la Willbrook Platinum Business & Convention Center profesionistii a caror functie implica responsabilitate in pastrarea si gestiunea datelor, sa descopere in cadrul Conferintei "Provision Day" solutii pentru problemele din activitatea curenta.

Provision Day” este conferinta anuala organizata de Provision Enterprise Technology Solutions dedicata tehnologiilor si serviciilor din securitatea informatiei, stocare, virtualizare si networking si va include prezentari in plen, laboratoare demo, mese rotunde precum si un spatiu expozitional cu 12 standuri. Prezentarile vor fi sustinute atat de specialisti romani cat si straini.

Participarea la Provision Day este gratuita, accesul fiind posibil pe baza inregistrarii online (www.provisionevents.ro). Organizarea evenimentului este asigurata cu suportul companiilor: Check Point Software Technologies, Hitachi Data Systems, HP Enterprise Security, McAfee, Qualys, Websense, Riverbed, SafeNet, Skybox Security, FireEye, Radware, Ixia, Codenomicon.

Despre PROVISION SOFTWARE DIVISION

Provision Software Division este o companie înființată în 1997 ca o investiție privată, cu capital integral românesc. Provision este distribuitor consacrat în domeniul securitatii informatiei, distribuitor cu valoare adaugata ce oferă partenerilor tehnologii inovatoare, soluții și servicii profesionale. Succesul Provision este un rezultat al inovarii continue și al investițiilor în specialiști valoroși. Aflați mai multe pe www.provision.ro.

Confirmare pana la data: 1 octombrie 2013

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment:
  • Check Point Software Technologies Check Point Software Technologies
  • Hitachi Data Systems Hitachi Data Systems
  • HP Enterprise Security HP Enterprise Security
Parteneri eveniment:
  • McAfee McAfee
  • Riverbed Riverbed
  • Websense Websense