Provision Security Days 2008 - eveniment unic in domeniul securitatii informatiei in Romania, aflat la cea de a doua editie.

BUCURESTI - 10 iunie 2008

Comunicat tip General in IT&C

In perioada 29 mai-1 iunie s-a desfasurat, in statiunea Venus, Provision Security Days - un eveniment unic in Romania atat prin amploare cat si prin natura sa, facilitand comunicarea intre end-useri, integratori si reselleri, bucurandu-se de prezenta celor mai importanti furnizori de tehnologie la nivel mondial. Provision Security Days este singurul eveniment dedicat in intregime tehnologiilor de securitatea informatiei. Editia din acest an a reunit reprezentantii celor mai importanti furnizori pe plan mondial: Check Point, McAfee, Juniper Networks, Cyber-Ark, Crescendo Nework, Websense, Qualys, Aladdin, Nokia, Imperva, Imprivata, Blue Coat, Guidance Software si ArcSight.

Evenimentul, desfasurat intr-un mediu extrem de prielnic, la malul Marii Negre, a beneficiat de participarea a peste 150 de invitati, in marea lor majoritate integratori, reselleri si in special beneficiari ai solutiilor de securitate. Provision – in calitate de gazda - a reusit crearea unui framework in care toti actorii implicati in proiecte de securitate au avut oportunitatea sa discute despre necesitati si evolutii din domeniul securitatii informatiei, despre solutii eficiente la probleme reale si despre viitoare proiecte de succes in domeniu.

Provision Security Days s-a concentrat in jurul catorva teme de interes pentru participanti, reflectate in cele 15 prezentari sustinute de experti in domeniul tehnologiilor distribuite de Provision Security. Nota generala a evenimentului a fost de incurajare a discutiilor serioase intr-o atmosfera relaxata.

“Consideram ca am reusit sa ne indeplinim obiectivele legate de acest eveniment Am reunit cei mai semnificativi parteneri ai nostri – lideri pe piata solutiilor de securitate si cei mai importanti integratori impreuna cu clientii lor care s-au aratat deosebit de interesati de continutul prezentarilor tehnice”, a considerat Dl. Alexandru Andriescu, President & CEO Provision. “Suntem bucurosi de numarul mare de invitati care au reusit sa aloce 4 zile din programul lor incarcat pentru a fi alaturi de noi si le multumim pentru participarea la acest eveniment, care a confirmat standardul de calitate cu care Provision a obisnuit piata din Romania.”

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/provision-software-division/provision-security-days-2008-eveniment-unic-in-domeniul-securitatii-informatiei-in-romania-aflat-la-cea-de-a-doua-editie-