Conferinta de lansare a proiectului „Flexibilitatea, eficienţa şi dezvoltarea resurselor umane din întreprinderi (CEDRU Vest)”

Locul desfasurarii: Hotel Central, Arad

Organizator: S.C. Psiho Profil S.R.L.

Conferinta de lansare a proiectului „Flexibilitatea, eficienţa şi dezvoltarea resurselor umane din întreprinderi (CEDRU Vest)”

Psiho Profil organizează în Arad în data de 22 octombrie, ora 10.00, la Hotel Central, lansarea proiectului „Flexibilitatea, eficienţa şi dezvoltarea resurselor umane din întreprinderi (CEDRU Vest)”, ce are ca scop creşterea flexibilităţii forţei de muncă din Regiunea Vest.
Prin acest proiect cofinanţat din Fondul Social European, cel puţin 50 de întreprinderi din 4 judeţe din Regiunea de Vest a ţării (Arad, Timiş, Caraş-Severin, Hunedoara) vor fi invitate să beneficieze de serviciile furnizate în cadrul proiectului, iar cele 12 firme selectate vor beneficia de o analiză gratuită a climatului organizaţional şi a nevoilor de formare profesională.
Fiecare dintre firmele selectate vor beneficia şi de 2 de cursuri gratuite de formare profesională pentru proprii angajaţi, din următoarele 8 domenii de competenţe cheie, în funcţie de nevoile specifice identificate: Comunicare, Negociere, Lucrul în echipă Autodezvoltare profesională, Leadership, Rezolvare de probleme, Muncă orientată către client, Igiena şi securitatea muncii. În urma acestora, 336 cursanţi vor fi consiliaţi profesional şi specializaţi pentru actualizarea şi îmbunătăţirea competenţelor de management şi organizarea muncii.
În cadrul lansării, reprezentanţii Psiho Profil vor prezentata obiectivele proiectului, grupul ţintă, activităţile principale, rezultatele aferente, indicatorii vizaţi în cadrul acestui proiect, precum şi modalităţile de selecţie a beneficiarilor. Proiectul are un buget de 1.847.250 RON şi a demarat în data de 3 august 2009, având ca scop asigurarea unei flexibilităţi a forţei de muncă prin oferirea de servicii de diagnoză organizaţională şi formare profesională la nivelul întregii Regiuni de Vest.
Iniţiatorii proiectului sunt încrezători că acest proiect va contribui în mod concret la creşterea capacităţii companiilor de a utiliza cât mai eficient propriile resurse umane, în special prin diversificarea cunoştinţelor şi a competenţelor angajaţilor. Reprezentanţii Psiho Profil doresc de asemenea să diminueze fenomenul despre care se vorbeşte tot mai mult în Regiunea de Vest, şi anume lipsa de specialişti şi ca urmare, incapacitatea de a atrage sau valorifica oportunităţile economice existente.


Pentru mai mult detalii, o puteţi contacta pe dra. Cristina Pistrui, tel: 0256/308.905, fax: 0256/306.444, e-mail: cristina.pistrui@psihoprofil.ro.

Despre PSIHO PROFIL

SC Psiho Profil SRL, ofera servicii de consultanta in managementul resurselor umane si dezvoltare institutionala, management de proiect, precum si servicii de instruire.

Departamentul de instruire ofera programe axate pe optimizarea cunostintelor, dezvoltarea abilitatilor si formarea aptitudinilor, utilizand stiinte comportamentale aplicate prin metoda experentiala de formare a adultilor.

Participare: Intrare libera