Anul asta iti faci program cu Business-Edu 365!

BUCURESTI - 6 februarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Stim ca nu vrei sa pierzi nici unul dintre evenimentele importante anul acesta! Aboneaza-te la Business-Edu 365 si rezerva-ti un loc acum la 4 evenimente de exceptie!

Anul asta iti faci program cu Business-Edu 365!

Business-Edu Evenimente lanseaza pachetul de servicii Business-Edu 365, destinat companiilor, care ofera acces la patru evenimente de business:

-Psihologia la locul de munca – Stress Management – 19 martie

-Coaching 08 – Conferinta nationala de coaching – 28 mai
Keynote speaker- Sir John Withmore, speaker- Gerard O’Donovan

-Training 08 – Conferinta nationala de training – editia a V-a 7-9 octombrie

-Psihologia la locul de munca – Contracte Psihologice – 27 noiembrie

Pachetul este disponibil in doua optiuni: FULL, care asigura participarea la toate cele 4 evenimente, si TRAINING & COACHING, care permite accesul la conferintele Coaching 08 si Training 08.

Prin Business-Edu 365 iti oferim flexibilitate, permitind desemnarea unui alt participant la fiecare eveniment. In plus, daca la una dintre conferinte compania ta doreste mai multi participanti, acestia beneficiaza de o reducere de 20% din pretul de lista al conferintei.

Achizitionarea pachetului asigura preturi preferentiale pentru participarea la aceste evenimente. Business-Edu 365 ofera astfel economii de pana la 433 de Euro pentru fiecare pachet achizitionat.

Costul unui pachet Business-Edu 365 este de 985 Euro cu optiunea FULL si de 765 Euro cu optiunea TRAINING & COACHING.

Rezerva-ti un loc acum, completand formularul de inscriere atasat sau cel de pe site-ul evenimentului: www.365.business-edu.ro

Despre PUBLIC SHARE

Business-Edu evenimente este cunoscuta in Romania pentru organizarea conferintelor „Psihologia la locul de munca”, „Training” – conferinta nationala de training, „Coaching” – conferinta nationala de coaching si a expozitiei „Business-Edu Expo”.

Nanty Anna Tudose

021-461-09-81, 021-461-09-86nantyanna.tudose@business-edu.ro