Business-Edu Expo 2008

Locul desfasurarii: Sala Dalles, Bucuresti

Organizator: Business-Edu Evenimente

Business-Edu Expo 2008

Business-Edu Expo este un eveniment de referinta pe piata romaneasca de learning, aflat la a V-a editie.

In fiecare an timp de 3 zile organizatorii au creat un spatiu unde publicul poate afla despre oferta principalelor companii de training, coaching si consultanta, dar si despre oferta de cursuri, programe de MBA si carti de business.

La expozitie sunt asteptati atat specialisti HR, decidenti din companii care au un rol in dezvoltarea personalului, middle si top manageri, antreprenori care vor sa-si impulsioneze propria afacere, cat si profesionisti care vor sa se dezvolte profesional.

Printre ofertele companiilor expozante se numara programe de coaching, training in dezvoltare personala, negocieri, vanzari, comunicare in afaceri, team building, leadership, project management, HR, managementul calitatii. La acestea se adauga si alte teme de actualitate precum analiza tehnica pe piata bursiera, contabilitate, financiar si juridic, achizitii publice, integrare europeana si protectia mediului.

In domeniul IT, Business-Edu Expo ofera oportunitatea urmarii unor cursuri de Adobe, SPSS, web design si securitate.

De asemenea, expozantii au adus o oferta de cursuri acreditate in domeniile economic, medical si cultural, precum si programe internationale de CCA (contabilitate, control de gestiune si audit) si HR.
Pentru cei care doresc sa-si continue studiile, se pot documenta in cadrul expozitiei in legatura cu inscrierea intr-un program de MBA la universitati de top.

In zona de edituri specializate, vizitatorii vor putea sa achizitioneze ultimele aparitii din zona de business si dezvoltare personala.

LEARNING AREA este spatiul ideal de interactiune dintre traineri si profesionisti. Este spatiul destinat pentru prezentarile de companii, prezentarile de produs, workshop-uri speciale, lansari de carte si intalniri profesionale.

Intrarea este libera pe baza unui bilet de acces care poate fi descarcat de pe: www.expo.business-edu.ro

Program zilnic expozitie: 10.00 – 20.00

Program zilnic workshop-uri din Learning Area: 11.00 – 19.30


Monica Vanda Oltean
PR & Marketing Manager
Business-Edu Evenimente
021-461.09.81/86

Despre PUBLIC SHARE

Despre business-edu
Construit in jurul conceptului Conference & Expo, evenimentul cuprinde o expozitie dedicata furnizorilor de training si o zona de conferinte si workshop-uri.

Structura programului de conferinte cuprinde trei tematici de actualitate:
• 19 septembrie: Evaluarea trainingului, Tehnici de facilitare;
• 20 septembrie: Resurse umane, Coaching, Aplicatii NLP;
• 21 septembrie: Performanta, masurarea si imbunatatirea acesteia.

Pana la 1 august cei interesati pot profita de reducerile la pachetele oferite, care pe langa participarea la conferinta vor primi bonusuri constand in carti si publicatii in functie de alegerea facuta.

Prezentarea detaliata a evenimentului, actualizata permanent, este disponibila la www.business-edu.ro. Website-ul cuprinde si formulare de inscriere, posibilitatea de abonare la newslettere si alerte despre eveniment. Cei interesati pot de asemenea sa comande gratuit, prin posta, programul complet al evenimentului.

Parteneri: Corporate Dynamics International, Kinecto
Sponsori: WebIT, Vinlux
Partener TV exclusiv: The Money Channel
Partener media principal: Profesii
Parteneri media: Neogen, comunicatedepresa.ro, Revista Cariere, Business Magazin, Target, 121.ro, Reader's Digest, E-week, smartfinancial.ro, Saptamanalul Prezent, Hotnews, Brand4Brands, Sapte Seri, Computerworld, Comunicatii Mobile, Psihologia Azi, RFI, Mix FM, Radio Total, Elevate, Infomark, Sens si Consens

Participare: Intrare libera