Business-Edu se lanseaza si pe YouTube

BUCURESTI - 22 februarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Business-Edu Evenimente a lansat astazi canalul YouTube „BusinessEdu”. Primul video postat este un trailer pentru prima editie a Business-Edu Awards, gala in care se decerneaza premiile excelentei in training, coaching si learning.

Business-Edu se lanseaza si pe YouTube

In perioada urmatoare vor fi postate si alte clipuri video cu imagini de la Training 07, Coaching 07 si Psihologia la [locul de] munca, dar si avampremiere pentru evenimentele viitoare.

Recomandam celor interesati de training, coaching si learning sa se aboneze la canalul „BusinessEdu” pe YouTube.

Business-Edu Evenimente adauga astfel o noua dimensiune misiunii sale de promovare in Romania a trainingului, coaching-ului si a altor metode de learning, oferind pietei de specialitate evenimente inovative si platforme de comunicare.

Despre PUBLIC SHARE

Despre Business-Edu Evenimente
Business-Edu Evenimente organizeaza in Romania conferintele: Business-Edu Expo – Trag de training si learning, Conferinta Nationala de Training – Training 08, Conferinta Nationala de Coaching – Coaching 08 si conferinta bianuala Psihologia la locul de munca.
Conceptul de Business-Edu a dus la nastrerea www.business-edu.ro – resursa online de training si dezvoltare personala, cat si a proiectelor Business-Edu Directory – Anuarul firmelor de training si Romanian HR Profile.

Octavian Niculescu

Business-Edu Evenimente

tel: 021 683 33 25, 021 461 09 81

octav.niculescu@business-edu.ro