Comunicate PUBLIC SHARE

Compania PUBLIC SHARE a emis 131 comunicate de presa

 • “Executive Coaching Training”, curs sustinut de Sir John Whitmore – 11-12 noiembrie

  BUCURESTI - 6 septembrie 2010

  Coaching for Performance and Purpose in Organisations
  Sir John Whitmore vine in Romania, in perioada 11 -12 noiembrie, pentru a sustine cursul “Executive Coaching Training”, eveniment organizat, in exclusivitate, de Business-Edu.
      comunicatul de presa

 • Primele statistici de la Inventis Forum 2010

  BUCURESTI - 14 iunie 2010

  Peste 20 de workshop-uri, 9 studii de caz, 4 prezentari si 4 keynote speech-uri. Acestea sunt cele mai calde statistici ale prezentarilor care se vor desfasura timp de doua zile, la Inventis Forum 2010, evenimentul de HR al anului, organizat de Business—Edu.
  La toate acestea se adauga si doua momente surpriza, cu invitati speciali, in data de 16 si respectiv 17 iunie.
      comunicatul de presa

 • Inventis Forum - evenimentul de HR al anului 2010

  BUCURESTI - 10 iunie 2010

  Business-Edu te asteapta la Inventis Forum evenimentul de HR al anului 2010    comunicatul de presa

 • Business-Edu te asteapta la Inventis Forum evenimentul de HR al anului 2010

  BUCURESTI - 3 iunie 2010

  Inventis Forum 2010 singurul eveniment de anvergura, dedicat exclusiv specialistilor din HR din Romania, organizat de Business-Edu. Inventis Forum creaza un cadru dinamic si faciliteaza dialogul intre expertii din domeniul Resurselor Umane din organizatii si consultantii din companii. Totodata, Inventis este locul unde se definesc trendurile industriei.    comunicatul de presa

 • Urmatoarea intalnire importanta din agenda ta - Inventis Forum 2010

  BUCURESTI - 11 mai 2010

  Business-Edu organizeaza, in perioada 16-17 iunie 2010, Inventis 2010 Forum, evenimentul anului in domeniul industriei de Resurse Umane.
  Forumul organizat de Business-Edu creaza un cadru dinamic si faciliteaza dialogul intre expertii din domeniul Resurselor Umane din organizatii si consultantii din companii. Totodata, Inventis Forum 2010 este locul unde se definesc trendurile industriei.

  Forumul se adreseaza specialistilor in Resurse Umane din companii multinationale si romanesti, top management-ului si antreprenorilor, key speakeri, specialistilor de top din companii multinationale si romanesti, top consultanti din Romania si Europa, freelancer-ilor, studentilor, indivizilor in cautare de dezvoltare personala.
      comunicatul de presa

 • Conferinta SOL World 2010

  BUCURESTI - 15 aprilie 2010

  Business-Edu si Sequoia Consulting, organizeaza, in perioada 5-8 mai 2010, Conferinta SOL World, cel mai important eveniment international de Coaching.
  Evenimentul, care se va desfasura la hotel Ramada Parc din Bucuresti, reuneste 150 de specialisti din peste 20 de tari din intreaga lume, printre care se numara Anglia, Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Germania, Israel, Japonia, Olanda, Romania si Suedia.
      comunicatul de presa