Conferinta Anuala de Training - Training 07!

Locul desfasurarii: Hotel Novotel

Organizator: Public Share

Conferinta Anuala de Training - Training 07!

Training 07 este conferinta dedicata trainingului ca principal mijloc de dezvoltare a resurselor umane si de dezvoltare personala. A IV-a editie a conferintei se deschide si trainerilor si managerilor din Europa Centrala si de Est, fiind prima editie care va fi tradusa integral in limba engleza.

Editia din acest an, 25-27 septembrie - Hotel Novotel, reuneste cei mai cautati si cunoscuti traineri din Romania. Prezentarile sunt orientate spre continut urmarind sa ofere in primul rand informatie relevanta pentru participanti. Workshop-urile sunt demo-uri de programe, ceea ce le transforma in veritabile experiente de cunoastere. Experientele reunite din conferinte si workshop-uri vor crea o imagine vie a pietei de training din Romania si a tendintelor acesteia.

Training 07 este si o ocazie excelenta de a intalni si cunoaste oameni – fie ca e vorba de traineri, de colegi din domenii conexe sau chiar de concurenti.

Segmentarea tematicii in Conferinta de Training, Conferinta de training pentru Vanzari si Conferinta de Marketing il va ajuta pe fiecare sa-si aleaga cat mai precis prezentarile si workshop-urile la care sa participe. Participantii isi vor configura pachetul de participare in functie de interes, avand astfel controlul aproape deplin asupra continutului si programului si oferind un feedback discret dar eficace de care vom tine cont la editiile urmatoare.

Inscrierile se fac pe site-ul evenimentului: www.training.business-edu.ro


Public Share
Nanty Anna Tudose
Tel:021-461.09.81/86
Fax: 021-683.33.25

Despre PUBLIC SHARE

Despre business-edu
Construit in jurul conceptului Conference & Expo, evenimentul cuprinde o expozitie dedicata furnizorilor de training si o zona de conferinte si workshop-uri.

Structura programului de conferinte cuprinde trei tematici de actualitate:
• 19 septembrie: Evaluarea trainingului, Tehnici de facilitare;
• 20 septembrie: Resurse umane, Coaching, Aplicatii NLP;
• 21 septembrie: Performanta, masurarea si imbunatatirea acesteia.

Pana la 1 august cei interesati pot profita de reducerile la pachetele oferite, care pe langa participarea la conferinta vor primi bonusuri constand in carti si publicatii in functie de alegerea facuta.

Prezentarea detaliata a evenimentului, actualizata permanent, este disponibila la www.business-edu.ro. Website-ul cuprinde si formulare de inscriere, posibilitatea de abonare la newslettere si alerte despre eveniment. Cei interesati pot de asemenea sa comande gratuit, prin posta, programul complet al evenimentului.

Parteneri: Corporate Dynamics International, Kinecto
Sponsori: WebIT, Vinlux
Partener TV exclusiv: The Money Channel
Partener media principal: Profesii
Parteneri media: Neogen, comunicatedepresa.ro, Revista Cariere, Business Magazin, Target, 121.ro, Reader's Digest, E-week, smartfinancial.ro, Saptamanalul Prezent, Hotnews, Brand4Brands, Sapte Seri, Computerworld, Comunicatii Mobile, Psihologia Azi, RFI, Mix FM, Radio Total, Elevate, Infomark, Sens si Consens

Participare: Intrare libera