“Executive Coaching Training”, curs sustinut de Sir John Whitmore – 11-12 noiembrie

BUCURESTI - 6 septembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Coaching for Performance and Purpose in Organisations
Sir John Whitmore vine in Romania, in perioada 11 -12 noiembrie, pentru a sustine cursul “Executive Coaching Training”, eveniment organizat, in exclusivitate, de Business-Edu.

“Executive Coaching Training”, curs sustinut de Sir John Whitmore – 11-12 noiembrie

Coaching for Performance and Purpose in Organisations este cursul care te ajuta sa:
- Explorezi principiile si filozofia Coaching-ului intr-un mod pragmatic;
- Iti dezvolti inteligenta emotionala prin exercitii practice si exemple;
- Iti dezvolti aptitudini de Coaching si sa adopti un stil personal;
- Experimentezi practic tehnici si concepte;
- Pui bazele unei culturi a performantei in cadrul organizatiei tale
Sir John Whitmore, Executive Chairman in cadrul companiei Performance Consultants, este o personalitate recunoscuta international in domeniile Coaching, Leadership, Transformare organizationala si Consultanta de management.
De asemenea, el este un eminent vizionar in domeniul leadership-ului si al schimbarii organizationale, care colaboreaza cu cele mai renumite multinationale din intreaga lume, cu scopul de a dezvolta culturi de coaching management si programe de leadership. Printre aceste companii se numara IBM, Nokia, T-Mobile, Pricewaterhouse Coopers, United Nations, European Comission, KBC Bank.
John Whitmore este autorul a cinci carti despre leadership, coaching si sport, dintre care “Coaching for performance” este titlul cu peste 500,000 de copii vandute, tradusa in 17 limbi.
Mai mult, Whitmore a primit premiul Federatiei Internationale de Coaching (ICF) si este declarat Business Coach-ul numarul unu de catre publicatia “Independent”. De asemenea, reprezentantii Asociatiei de Coaching sunt de parere ca Whitmore are cel mai mare impact asupra dezvoltarii profesiei de coach. John este una dintre cele mai importante personalitati din cadrul comunitatii de coaching, la nivel global.


Despre PUBLIC SHARE

Impreuna cu David Hemery si David Whitaker, John a fondat Performance Consultants dupa ce, anterior, a fondat The Inner Game in Regatul Unit si a studiat impreuna si colaborat cu Tim Gallwey si Bob Kriegel in Statele Unite. Acestia au fost primii care au formulat procesul de coaching si au creat invatarea experientiala cu scopul de a depasi obstacolele interioare ale potentialului uman, cum ar fi teama, indoiala si alte limitari.
Mai multe detalii despre eveniment aici: http://www.business-edu.ro/executive-coaching-training-cu-john-whitmore.html
Contact: sorina.negoita[at]business-edu.ro si tania.mihalache[at]business-edu.ro

cristina.tiganila@business-edu.ro