Executive thinking - Tools for strategic thinking

BUCURESTI - 20 august 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Care sunt competentele de gandire strategica ale middle si top-managerilor din companii, competente care pot sustine un comportament competitiv? Ce rol joaca avertizarea timpurie, jocurile de razboi si scenariile in practica strategica a managerilor? Cum se modeleaza atitudinea fata de informatie si comportamentul de jucator proactiv, agil si persuasiv?

Executive thinking - Tools for strategic thinking

Afla raspunsul la toate aceste intrebari participand la prezentarea Executive thinking - Tools for strategic thinking sustinuta in cadrul Conferintei Anuale de Training 2007 de catre Vasile Paun, consultant, coach si speaker.

Inscrie-te si timp de 3 zile vei fi alaturi de profesionistii din domeniu, vei adresa intrebari si vei afla raspunsuri. Indiferent de domeniul tau de interes (Training, Vanzari, Marketing), noi ti-am rezervat un loc!

Prezentari, seminarii si workshop-uri – poti alege sa participi in orice zi doresti sau la oricare dintre acestea! De ce? Pentru ca am vrut sa fim flexibili si sa te lasam pe tine sa iti concepi singur pachetul de participare!

Inscrie-te pe www.training.business-edu.ro!

Despre PUBLIC SHARE

Despre Training 2007
Training 2007 este rezultatul evolutiei Business-Edu in al patrulea an de existenta. Training 07 este conferinta dedicata trainingului ca principal mijloc de dezvoltare a resurselor umane si de dezvoltare personala. Este locul unde se reunesc firmele de training si de programe educationale pentru business, manageri, hr manageri si factori de decizie din companii.
Training 2007 se va desfasura intre 25-27 septembrie la Hotel Novotel.

Organizator: Public Share
Partener: HR-Club
Parteneri media principali: Profesii, Business-Edu
Parteneri media: Business Magazin, Target, Gandul, ProfesiiOnline, Saptamanalul Prezent, Ambition, Brand4Brands, 121, comunicatedepresa.ro, Ejobs, Smarfinancial, Neogen, Psiholife, Morning News Brief, Elevate.

Persoana de contact:
Monica Vanda Oltean
PR & Marketing Manager
Public Share

monica.oltean@business-edu.ro