La Business-Edu in toamna asta se vorbeste doar despre TRAINING!

BUCURESTI - 29 august 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Mai este trainingul de actualitate? Este o practica invechita si ineficienta? Este doar un mod de a “relaxa” angajatii? Nu lasa pe altii sa raspunda la aceste intrebari pentru tine.

La Business-Edu in toamna asta se vorbeste doar despre TRAINING!

Vino la conferinta TRAINING 2007 si:

1.Afla care sunt motivele pentru care inca avem nevoie de training din studiul ROMANIAN HR PROFILE 2007.
2.Intalneste 45 de traineri si consultanti adevarati care au rezolvat probleme asemanatoare celor cu care te confrunti tu astazi!
3.Experimenteaza programele de training in 24 de workshopuri!
4.Antreneaza-te pentru vanzari cu traineri din cele mai performante companii!
5.Invata marketing intr-un mod creativ!
6.Alatura-te celor peste 200 de profesionisti din resurse umane si training care de 4 ani se intalnesc la conferinta anuala de training.
7.Bucura-te de confortul unei conferinte de 5 stele intre 25 si 27 septembrie la Hotel NOVOTEL!

Este foarte simplu sa te inscrii, intra pe www.training.business-edu.ro si afla toate detaliile participarii!

Inscrie-te azi si vei primi si un exemplar din cartea FUNKY BUSINESS si un abonament la revista TARGET.

PS: Pentru studenti acordam discounturi de 50%!!!

Despre PUBLIC SHARE

Despre Training 2007
Training 2007 este rezultatul evolutiei Business-Edu in al patrulea an de existenta. Training 07 este conferinta dedicata trainingului ca principal mijloc de dezvoltare a resurselor umane si de dezvoltare personala. Este locul unde se reunesc firmele de training si de programe educationale pentru business, manageri, hr manageri si factori de decizie din companii.
Training 2007 se va desfasura intre 25-27 septembrie la Hotel Novotel.

Organizator: Public Share
Partener: HR-Club
Parteneri media principali: Profesii, Business-Edu
Parteneri media: Business Magazin, Target, Gandul, ProfesiiOnline, Saptamanalul Prezent, Ambition, Brand4Brands, 121, comunicatedepresa.ro, Ejobs, Smartfinancial, Neogen, Psiholife, Morning News Brief, Elevate.

Pentru inscrieri:
Nanty Anna TUDOSE
Tel: 021 461 09 81
Fax: 021 683 33 25

inscrieri@business-edu.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/public-share/la-business-edu-in-toamna-asta-se-vorbeste-doar-despre-training