Toata lumea face COACHING

BUCURESTI - 28 august 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Un domeniu atractiv si in ascensiune in multe tari si pentru un bun motiv. Multi oamni au nevoie de ajutor in atingerea obiectivelor, multe companii isi propun obiective inalte si dorsc sa le atingain timpi record. Coachingul mai mult decat o profesie tinde sa devina una dintre competenetele managerilor de success.

Toata lumea face COACHING

Pentru a stapani si dezvolta aceasta abilitate va propunem cursul Solution States for Coaching.
Participantii din acest curs vor:
• invata cateva perspective despre ceea ce este coachingul, si ce poate fi pentru practitionerii bine pregatiti
• compara si diferentia modelele de coaching cu cele ale altor profesii
• explora aspecte profunde ale schimbarii la indivizi si sisteme pentru a intelege ceea ce opreste shimbarea cu succes si ce putem face in legatura cu asta
• afla cum invatarea dependenta de stare poate perpetua problemele, sau poate fi utilizata pentru a le depasi
• invata si aplica modelul Starilor Solutie pentru rezolvare de probleme si practica de coaching
• folosi Modelul SCORE pentru cadrarea problemei si pentru interventie
• aplica modelul SCORE si procesul de Aliniere a Nivelurilor Logice pentru a ajuta la adunarea de resurse pentru rezolvare de probleme si schimbare
• descoperi principalele mituri si paradigme care blocheaza schimbarea si invatarea pentru a le inlocui cu unele care potenteaza
• invata sa identifice sistemele individuale intr-un mod care scoate la suprafata blocajele ascunse pentru crestere si schimbare
• folosi procese simple de modelare pentru a descoperi resurse de valoare care pot fi folosite pentru a imbunatati eficienta, rezolvarea de probleme si atingerea obiectivelor importante.
Data: 1-2 octombrie 2008
Locatia: Sacal deConferinte Stirbei Voda, Bucuresti
Taxa de participare: 390 EURO + TVA. (include materialele de curs, coffee breaks, lunch si cartea SOLUTION STATES deSid jacobson)
Despre trainer:
Sid Jacobson, Ph.D. a fost unul din primii Traineri Certificati de the Society of NLP. El activeaza in acest domeni de aproape 30 de ani. El si-a pus amprenta in specializarile educatiei, trainingului si scrisului, pe langa cele ale aplicatiilor in psihoterapie, folosind cele mai moderne tehnologii din acest domeniu care avanseaza cu viteza. A lucrat ca cercetator, trainer si consultant pentru profesionisti, spitale, scoli, clinici, afaceri si atleti profesionisti. De asemenea a fost membru la diferite comitete locale si internationale - Director of the Neuro-Linguistics Forum al American Society of Training & Development intre 1995-1996.

Despre PUBLIC SHARE

Sid este autor a patru carti si coautor a unor carti, precum si a multor reviste si articole NLP. Una din aceste carti este Solution States: A Course in Solving Problems in Business with the Power of NLP. El detine un Doctorat in Psihologie Clinica, precum si un master in Stiinte Sociale si este considerat un expert in aplicatiile NLP in educatie si training, psihoterapie si abilitati de comunicare. A sustinut training pentru profesionosti de mai mult de 25 de ani.
Sid ofera training si consultanta in mod curent in SUA., Americade Sud , Canada, Europa si Asia. Ofera de asemenea o gama larga de traininguri de vanzari, comunicare, diversitate culturala si leadership pentru unele din cele mai mari corporatii din lume incluzand Singapore Airlines, Western Digital, Yokogawa Electric, Maersk Sealand, Case New Holland, Conoco-Phillips, Applied Materials. In plus el lucreaza pentru scoli, agentii guvernamentale, universitati, banci, spitale si servicii sociale. El este formator NLP Practitioner, Master Practitioner si Trainers in NLP , traininguri sustinute in cadrul Institutelor NLP din intreaga lume, incluzand NLP University din Santa Cruz, California, locul de nastere a NLP.

Este training consultant la JSR International, ISVOR Dilts, NLP University si institute NLP din toata lumea.

Contact: Clementina Anghelache
office@publicshare.ro
tel: 0726127191

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/public-share/toata-lumea-face-coaching