10 zile în Grecia pentru „Perechea de nota 10”

Baia Mare - 3 februarie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Evenimentul „Perechea de nota 10” organizat în noaptea de întâmpinare a zilei de 14 februarie, celebrează Valentine's Day: sărbătoarea dragostei, romantismului şi pasiunii.

10 zile în Grecia pentru „Perechea de nota 10”

Ce poate fi oare mai frumos şi nu poate trece neobservat chiar şi într-o lume prioritară “vitezei şi aglomeraţiei”, decât o zi dedicată în exclusivitate iubirii, romantismului şi tuturor celorlalte sentimente care îţi trezesc stări de euforie şi-ţi creează impresia că lumea îţi aparţine.

Legenda spune că ziua de 14 Februarie este sărbătorită în cinstea preotului Valentin, un om devotat muncii sale şi o persoană care a făcut sacrificiul suprem, susţinând până în ultima clipă principiul potrivit căruia „omul a fost creat ca să iubească şi să-şi împărtăşească dragostea”. Deşi împăratul roman Claudiu al II-lea a dat legi clare privind interdicţia aplicată soldaţilor din Roma de a nu se mai putea căsători, preotul Valentin a unit în secret inimile a sute de oameni. El făcea cununiile în locuri secrete, până când împăratul Claudiu a descoperit. Împăratul i-a cerut preotului Valentin să renunţe la creştinism, şi implicit la misiunea sa, în favoarea armatei romane. Refuzând propunerea împăratului, preotul Valentin a ales să rămână devotat credinţei sale până acolo încât a renunţat la propria-i viaţă, fiind întemniţat şi condamnat la moarte.
Până în ziua execuţiei, el a trimis scrisori de adio către prietenii săi şi le-a semnat scriind 'Adu-ţi aminte de Valentin al tău.'

Pentru a păstra legenda vie şi a nu lăsa neîmplinită dorinţa Sfântului Valentin, agenţia Publicom organizează în acest an un eveniment de amploare: “Perechea de nota 10” în noaptea de întâmpinare a zilei de 14 februarie. Acesta îşi propune să creeze o atmosferă de neuitat pentru toţi cei prezenţi şi să-i stimuleze totodată să-şi exprime iubirea faţă de jumătatea lor, cât şi să trăiască clipe de neuitat împreună.

Mergând pe conceptul “de nota 10”, în urma unui concurs destinat îndrăgostiţilor, perechea desemnată “Perechea de nota 10”, va câştiga o excursie de 10 zile în Grecia, la Paralia Katerini, care va include: transport, cazare, masă şi o excursie de o zi în Insula Skiathos. Marele premiu va fi oferit de către organizator împreună cu sponsorul principal al evenimentului: Mara International Tour.

Evenimentul nu se va limita doar la premierea unei singure perechi, participarea în marea finală va aduce pe lângă o mare competiţie, şi premii pentru locul 2, respectiv locul 3. Alte premii pentru perechile participante şi multe surprize pentru public vor face din noaptea de întâmpinare a sărbătorii Valentine's Day, una cu totul şi cu totul specială.

Înscrierile pentru participarea la concurs se fac direct la organizator sau în seara evenimentului, între orele 21.00 - 23.30, la Club Gold Time.

Agenţia de publicitate Publicom, împreună cu:
-sponsorii: Mara International Tour, Bijuteria Camelia, Casa Rosa, Gold Time, Esthetique, Yoffi Catering, Ceconii, Bur Chocolat si One IT
-şi partenerii media: Radio Transilvania, Axa TV, Kiss FM, Emaramures, CityNEWS, Informatia Zilei, Glasul Maramuresului, Revista Esential si Gazeta de Maramures.
vă aşteaptă să luaţi parte la evenimentul “Perechea de nota 10”, vineri 13 februarie 2009, începând cu orele 21.00, desfăşurat în Clubul Gold Time.

Despre PubliCom

Organizator: Publicom - agentie de publicitate
RO, Baia Mare, str. George Coşbuc, nr.1
T +40 362 411 999
F +40 262 211 438
E office@publicom.ro
W www.publicom.ro