One IT îi încurajează şi susţine pe olimpicii naţionali!

Baia Mare - 24 mai 2008

Comunicat tip General in IT&C

Între 29 aprilie şi 3 mai a avut loc la Baia Mare, în incinta Colegiului Tehnic ’’George Baritiu’’, Olimpiada interdisciplinară de tehnică- Tehnic III Etapa Naţională, care a fost susţinută şi de One IT, brand de renume naţional pe piaţa IT&C.

One IT îi încurajează şi susţine pe olimpicii naţionali!

Fie spui ’’Prietenul adevărat la nevoie se cunoaşte’’ fie sloganul ’’Mai mult decât un expert, un prieten!” toate se îndreaptă spre acelaşi ţintă: One IT!
Aşa cum ne-am obişnuit deja, compania One IT este implicată în multe activităţi ce au ca obiectiv sprijinirea învăţământului şi iniţiativelor educative, răspunzând cu promptitudine fiecărei invitaţii de a participa la ele şi de a le susţine, indiferent ce ar pretinde acest lucru.
Ca dovadă a acestui fapt o constituie prezenţa One IT printre sponsorii evenimentului naţional, dedicat tinerilor ce iubesc performanţa. Mai mult decât atât, general managerul companiei, Nicolae Onţiu, a ţinut neapărat să îi felicite personal şi să-i motiveze pe aceşti tineri să progreseze încontinuu, deoarece în urmă cu 11 ani a cunoscut exact aceleaşi eforturi depuse pentru a ajunge în frunte şi aceleaşi emoţii trăite la final de victorie, obţinând premiul întâi la Olimpiada Naţională de Electronică. Astfel domnul Onţiu a înmânat personal diplomele şi premiile celor 16 deţinători ai locului întâi din acest an, trăind cu emoţie şi nostalgie acele clipe alături de ei.
Compania One IT are 2 magazine de prezentare în Baia Mare şi Cluj, cel din urmă situat nicăieri altundeva decât în Polus Center Cluj, prin intermediul cărora a câştigat încrederea a mii de clienţi ce stiu să aprecieze performanţa transpusă, prin servicii de înaltă calitate, în notebook-uri, navigatoare, playere, calculatoare, componente IT, monitoare, imprimante, într-un cuvânt tot ceea ce-şi doresc clienţii, la un preţ foarte avantajos.
Pentru ca să le ofere clienţilor săi produse de cea mai înaltă calitate, One IT colaborează strâns cu liderii pieţei internaţionale precum Intel, Microsoft si Xerox, şi se mândreşte cu mărci de prestigiu cum ar fi Dell, Asus, MSI, Toshiba, Samsung sau Altec Lansing.
Acţiunea întreprinsă acum de către One IT cu ocazia Olimpiadei Naţionale, desfăşurate la Baia Mare, prin sprijinul acordat organizatorilor şi elevilor participanţi, dovedeşte faptul că uneori simpla felicitare a celor ce fac performanţă, nu este de ajuns.

Despre PubliCom

http://www.one-it.ro
Denisa Pintea
0730 111308
contact@publicom.ro