One IT aniversează 10 ani

Baia Mare - 5 decembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Miercuri 27.11.2013, One IT - companie de origine băimăreană care oferă soluţii IT personalizate, service IT specializat şi soluţii proiectare reţele, a sărbătorit 10 ani de activitate.

One IT aniversează 10 ani

Miercuri  27.11.2013, One IT - companie de origine băimăreană care oferă soluţii IT personalizate, service IT specializat şi soluţii proiectare reţele, a sărbătorit 10 ani de activitate. Evenimentul de aniversare One IT a avut loc începând cu ora 16:00, la Best Western Eurohotel şi a reunit colaboratori, parteneri, precum şi clienţi de top One IT.

 

Evenimentul, desfăşurat sub sloganul “De 10 ani alături de tine!”, s-a prezentat sub forma unei evoluţii în timp pentru One IT, care s-a datorat în mare parte clienţilor şi partenerilor săi. În acest sens, a avut loc o scurtă prezentare a companiei, a partenerilor, a soluţiilor IT, DEMO-uri de produse şi echipamente IT de ultima tehnologie. Toate acestea s-au încheiat cu momentul special: cina festivă şi degustare de vinuri alese, unde ambianţa şi muzica life au creat o atmosferă prietenoasă, de susţinere şi prielnică socializării între invitaţi, care mai târziu s-a încheiat cu o petrecere frumoasă.

 

“Am împlinit 10 ani! 10 ani alături de clienţii şi partenerii noştri, 10 ani în care am evoluat odată cu tehnologia şi am oferit calitatea, profesionalismul şi prietenia noastră! Este o onoare să sărbătorim alături de cei care ne-au sprijinit în toată evoluţia noastră şi să dăm înapoi, cel puţin sufleteşte, recunoştinţa pe care le-o purtăm. Dorim să fim în continuare atât pentru clienţii actuali, cât şi pentru viitorii noştri clienţi soluţia optimă de IT”  spune Nicu Onţiu, Business Managerul One IT.

 

Partenerii: Fujitsu,  Microsoft,  Xerox, Intel, Polycom, Toshiba, NetApp si Eaton au fost alături de One IT la evenimentul de aniversare a celor 10 ani de evoluţie continuă. „Suntem recunoscători şi le mulţumim partenerilor care au fost alături de noi la acest eveniment şi ne-au sprijinit. Este minunat să stii că ai alături parteneri pe care te poţi baza oricând.”, continuă Nicu Onţiu.

 

Ceea ce întăreşte ideea de evoluţie în cei 10 ani este titlul primit pe data de 08.11.2013: Locul 1 în Topul Firmelor din Maramureş la categoria: Comerţ cu calculatoare şi echipamente IT, în cadrul evenimentului “ Zilele Firmelor  Maramureşene”, organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş cu sprijinul Consiliului Judeţean Maramureş şi al Primăriei Baia Mare.

 

Alături de acest titlu, care relevă performanţa şi profesionalismul One IT, evenimentul  aniversar  “De 10 ani alături de tine!”, face ca One IT să promită o evoluţie continuă în domeniul  IT pentru piaţa locală şi nu numai.

 

Detalii si contact:

Tel.: 0262 223385

E-mail: office@one-it.ro

www.one-it.ro

Despre Publicom

One IT, companie de origine băimăreană oferă soluţii IT personalizate, service IT specializat şi soluţii proiectare reţele.

Taguri: one it
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/publicom1/one-it-aniverseaza-10-ani