Familly - 8 suplimente alimentare pe baza de uleiuri esentiale

BUCURESTI - 28 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Live site

PURAROM LABORATOIRES a creat si distribuit in magazinele #DM, farmacii,pe site-ul www.purarom.com, alaturi de uleiuri esentiale de uz alimentar si/sau cosmetic,o linie de suplimente alimentare pentru intreaga familie pe baza de uleiuri esentiale pure, determinate biologic, ce sustin organismul in orice anotimp. Cu nume semnificative Avirusan, Alerginet, Endomesan, Parazitin, Revisex, Calmusin, Firipasin, Immunity Boost, aceste sinergii sau blenduri au fost recunoscute de peste 10 ani pentru actiunea lor. Autorizate de organismele competente ca si supliment alimentar pot fi administrate in capsule vegetale sau pe bilute suport funizate de Purarom Laboratoires in toata reteau de magazine DM, farmaciile partenere si pe site-ul cu acelasi nume.Dozele, explicate pe ambalaj sunt in functie de varsta,kg .

PURAROM LABORATOIRES, SUPLIMENTE ALIMENTARE 100% ULEIURI ESENTIALE

PURAROM LABORATOIRES, SUPLIMENTE ALIMENTARE 100% ULEIURI ESENTIALE

 Aromaterapia in conceptul PURAROM LABORATOIRES Sustine sanatatea psihica, fizica si energetica a intregii familii! 

Cornelia Chaumont

Suplimente alimentare cu uleiuri esențiale create de

PURAROM Laboratoires pentru întreaga familie 

Purarom Laboratoires a lansat suplimentele alimentare din gama Family set, disponibile atât pe site-ul propriu,(www.purarom.com) cât și in rețeaua de magazine drogerie markt dm din întreaga țară.

 

Una din preocupările omenirii de azi este dobândirea și menținerea stării de sănătate prin mijloace naturale. Uleiurile esențiale, extrase dintr-o varietate de plante, sunt utilizate încă din Antichitate, datorită efectelor benefice asupra sănătății și frumuseții.

Cornelia Decu Chaumont, aromaterapeut format la Faculté Libre de Médecines Naturelles et d'Ethnomédecine din Paris, cu masterat în Aromaterapie clinică la Universitatea din Strasbourg, este fondatoarea Școlii de Aromaterapie Științifică din România AromaArmony și creatoarea produselor pe bază de uleiuri esențiale marca Purarom (PURAROM LABORATOIRES srl - www.purarom.com). 

Purarom Laboratoires a lansat suplimentele alimentare din gama Family set, disponibile atât pe site-ul propriu, cât și în rețeaua de magazine drogerie markt dm din întreaga țară (www.dm-drogeriemarkt.ro). Șapte blenduri sinergice, gândite pentru susținerea sănătății pe termen lung, care conțin 100% uleiuri esențiale, notificate conform legislației europene: CALMUSIN®, ALERGINET®, AVIRUSAN® PARAZITIN®, FIRIPASIN DETOX®, ENDOMESAN®, REVISEX®.

CALMUSIN® aduce echilibru, pace, calm tuturor, indiferent de vârstă. Contribuie la relaxarea optimă și susține somnul sănătos (lavanda); susține tranzitul intestinal regulat (măghiranul); susține microcirculația sagvină, util în cazul senzației de picioare grele (camforul); susține sănătatea digestiei și confortul digestiv (lavanda, măghiranul, mușețelul nobil).

ALERGINET®, prin modul de administrare intern-extern, este util în ameliorarea simptomelor alergiilor de orice tip. Contribuie la eliberarea tractului respirator, cu efect calmant în caz de tuse uscată și iritație în gât, susținând sănătatea respiratorie (mușețelul); susține rezistența fiziologică a organismului în condiții ambientale severe (tarhonul, arborele de ceai).

AVIRUSAN® contribuie la protecția organismului împotriva bacteriilor și a virusurilor.

Susține rezistența fiziologică a organismului în condiții ambientale severe (arborele de ceai);

contribuie la reducerea și distrugerea microorganismelor patogene (dafinul); susține sănătatea sistemului respirator superior și are proprietăți stimulante și tonice care contribuie la rezistența împotriva oboselii mentale și fizice (scorțișoara).

PARAZITIN® contribuie la eliberarea organismului de paraziți, putând fi utilizat de la vârsta de 3 ani. Este ideal de utilizat în Capsule vegetale Purarom de patru ori pe an, de întreaga familie. Susține sistemul imunitar și are efect antibacterian (cimbrul de cultură); susține rezistența fiziologică a organismului (arborele de ceai); susține funcția imunitară, are efect antioxidant, ajută la menținerea echilibrului normal al gazelor din tractul digestiv (coriandrul); susține confortul digestiv și digestia (mușețelul nobil, coriandrul, cimbrul de cultură).

FIRIPASIN DETOX® este aliatul ficatului, al rinichilor și al pancreasului prin uleiurile de rădăcină de leuștean, rozmarin chemotip verbenon, menta piperita și lămâie. Susține drenajul hepatobiliar, funcțiile de purificare fiziologică, funcționarea tractului intestinal (rozmarinul); susține digestia, funcționarea normală a ficatului și a vezicii biliare, secreția sucurilor digestive și confortul digestiv (leușteanul, rozmarinul). Contribuie la eliminarea grăsimilor din organism (leușteanul); susține rezistența fiziologică a organismului (menta de apă); susține funcționarea normală a tractului intestinal (menta, ghimbirul); susține apărarea naturală a organismului (ghimbirul); susține echilibrul gazelor în tractul intestinal, menținerea apetitului, funcția imunitară (coriandrul).

ENDOMESAN® este un blend dedicat feminității, prietenul femeii pe perioada ciclului menstrual, în premenopauză și de ajutor în endometrioză, prin uleiurile cu proprietăți benefice asupra aparatului reproducător feminin (mușețel nobil, tarhon, tămâie și nucșoară).

REVISEX® conține cele mai cunoscute uleiuri cu proprietăți benefice asupra tonusului fizic, psihic și sexual: uleiurile esențiale de menta citrata, ghimbir proaspăt, cuișoare, piper negru, coriandru. Susține sistemul reproducător feminin; susține microcirculația sangvină (piperul); susține buna funcționare a sistemului nervos (coriandrul, piperul, turmericul); proprietățile tonice contribuie la rezistența împotriva oboselii mentale și fizice (scorțișoara); susține libidoul (cuișoarele).

MUSTIKOF o creatie 2020 ,pentru uz extern un scut impotriva insectelor, din uleiuri esentiale cu caracter  repulsiv si anti-inflamator

Așadar, aveți la îndemână remedii complet naturale, pe bază de uleiuri esențiale, pentru menținerea sănătății și a stării de bine. 

 

Cornelia Chaumont

Contact

PURAROM LABORATOIRES SRL

www.purarom.com

Contact: office@purarom.com

 

Taguri: Purarom Laboratoires, uleiuri esențiale, CALMUSIN®, ALERGINET®, AVIRUSAN® PARAZITIN®, FIRIPASIN DETOX®, ENDOMESAN®, REVISEX®

 

Despre PURAROM LABORATOIRES SRL

Purarom Laboratoires, suplimente alimentare din 100% uleiuri esențiale controlate, CALMUSIN®, ALERGINET®, AVIRUSAN® PARAZITIN®, FIRIPASIN DETOX®, ENDOMESAN®, REVISEX®

AROM ORGANIC CLEAN - PRIMUL BACTERICID FUNGICID 100% NATRURAL PRODUS PURAROM LABORATOIRES SRL
AVIZAT sub Nr12/22.06.2020
Bazat in Cluj Napoca, Purarom Laboratoires srl este singura companie romaneasca creatoare de suplimente alimentare, produse cosmetice pe baza de uleiuri esentiale certificate de uz alimentar.Pasiunea si devotamentul echipei fata de picaturile miraculoase, alese si prescrise stiintific, sunt astazi recunoscute.