Accesorii must-have pentru bucătăria de vară

BUCURESTI - 27 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Aparatele de gătit ultra-performante de la Tefal îți fac viața mai ușoară, te ajută să te bucuri de gusturile verii și să te menții în formă cu sucuri de fructe, piureuri, milkshake-uri, smoothie-uri și cocktail-uri, preparate rapid și simplu.

Accesorii must-have pentru bucătăria de vară
 „În această perioadă a anului avem marele avantaj de a putea pregăti băuturi și mâncăruri ușoare din varietatea de legume, fructe și verdețuri de sezon disponibile pe piață. Este momentul ideal pentru a adopta un stil de viață sănătos cu sucuri, supe cremă și piureuri pregătite acasă din ingrediente proaspete. Blenderele și presele de fructe Tefal sunt partenerii ideali pentru a obține rapid cele mai hrănitoare și gustoase rețete de vară”,  

Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager, Groupe

BlendForce Glass Tripl'ax BL310A este blenderul căruia niciun ingredient nu-i rezistă! Tehnologia Tripl’Ax combină șase lame din inox cu trei acţiuni complementare pentru a obţine rezultate perfecte și o omogenizare optimă:

    Două lame zimţate orientate în sus pentru a crea un efect ciclonic şi pentru a garanta preparate omogene, fără bucăţi lăsate în urmă;Două lame orizontale: una zimţată și una ascuţită pentru a amesteca fin şi a zdrobi toate tipurile de ingrediente, inclusiv cuburi de gheaţă;Două lame ascuţite orientate în jos pentru ca nicio bucată să nu rămână în baza recipientului.

Click & Taste BL142A este aparatul compact must have al momentului: blender, mini-tocător și râșniță. Amestecarea tuturor ingredientelor poate ascunde uneori aroma unora dintre ele şi scoate în evidenţă doar gustul celor puternice. Însă cu ajutorul celor trei accesorii ale Click & Taste, texturile și aromele rămân intacte în orice combinație.

Blenderul prepară baza lichidă, în timp ce mini-tocătorul mărunțește ceapa, usturoiul, fructele moi sau verdețurile proaspete, iar râșnița pisează condimentele, nucile și alte ingrediente cu textură tare.  

Presa de fructe Infiny Juice ZC255B de la Tefal garantează maximum de vitamine și minerale prin tehnologia de presare la rece. Fructele, legumele și verdețurile sunt tăiate și împinse ușor prin filtru de un ax în spirală, care se rotește încet. Astfel, reacțiile oxidative sunt reduse la minimum, iar enzimele și vitaminele rămân intacte.

În plus, datorită tehnologiei ce permite o funcționare extrem de silențioasă, sucurile delicioase pot fi pregătite în orice moment al zilei, în confortul casei.   

 

                                              ***

Despre Tefal®:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase care oferă un gătit echilibrat și sănătos, cu rezultate garantate. De la vase de gătit, la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare, conviviale, care oferă plăcerea de a le utiliza în fiecare zi.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.tefal.ro.

Despre Pure Media

PR. MARKETING. WOM. KOL!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pure-media/accesorii-must-have-pentru-bucataria-de-vara