Bucureşti Mall mută locul de joacă Fun Planet într-un spaţiu modern al centrului comercial

BUCURESTI - 2 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Live site

Bucureşti Mall, cel mai iubit mall din Capitală, anunță mutarea locului de joacă Fun Planet la etajul 2 al centrului comercial, într-un spațiu modern, accesibil pentru părinți și copii, locat special în zona de articole pentru copii.

Bucureşti Mall mută locul de joacă Fun Planet într-un spaţiu modern al centrului comercial

Noul spațiu de joacă va fi inaugurat sâmbătă, pe 5 iulie, iar părinții și copiii sunt așteptați la deschidere cu jocuri, concursuri și multe surprize.

Continuăm reconfigurarea spațiilor din mall pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri. Începând din acest weekend, cei mici vor avea la dispoziție un spaiu de joacă modern, iar părinții se vor putea relaxa la cumpărături în timp ce copiii se distrează la Fun Planet”, spune Cristian Costache, Center Manager, București Mall.

Fun Planet deține două locuri de joacă în București, situate în București Mall și în Plaza România. Cele două locuri de joacă sunt construite pe conceptul „jungle” și oferă nenumărate modalități de distracție pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani.

Cei mici vor găsi aici tobogane, labirinturi, piscine cu bile, pereți de cățărare, trambuline și, preferata tuturor, tiroliana.

Pentru siguranța copiilor, locurile de joacă sunt supravegheate de personal calificat, iar părinții au posibilitatea de a privi joaca celor mici din locurile special amenajate pentru ei.

Petrecerile sunt o altă atracție a locurilor de joacă Fun Planet. Cei mici își pot aniversa aici zilele de naștere în compania animatorilor și a personajelor îndrăgite din desene animate și din filmele pentru copii.

Despre Pure Media

Bucuresti Mall face parte din Grupul Anchor, prezent în România din anul 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piață, prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în Romania București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinații pentru cumpărături din București, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrată cu un centru comercial și InCity Residences, ansamblu rezidențial situat în centrul Capitalei.

https://www.facebook.com/bucurestimall?ref=hl / www.bucurestimall.com.ro