Cu Brico Dépôt, iarna te gaseste pregatit!

BUCURESTI - 4 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Bucuresti, 4 noiembrie 2016. Luna noiembrie face trecerea de la zilele frumoase de toamna blanda la vremea rece, care ne va tine mai mult in casa. La Brico Dépôt, gama articolelor pentru constructii si amenajari exterioare si interioare, la preturi de depozit, te ajuta sa iti pregatesti locuinta pentru iarna.

Cu Brico Dépôt, iarna te gaseste pregatit!

Pentru ca frigul sa nu patrunda in caminul tau, la Brico Dépôt, in perioada 5-24 noiembrie 2016,  gasesti produse la Stop Pret, precum  usile culisante din sticla securizata si antiamprenta, usa metalica, deschidere stanga/dreapta cu toc, silduri si balamale incluse sau usile cu folie PVC model Dallas.

Iar daca vremea rece te-a luat prin surprindere, nu ezita sa inlocuiesti vechile geamuri cu ferestre PVC nuc din sticla termoizolatoare Saint Gobain, cu un coeficient de transfer fonic de pana la 55 dB si doua garnituri de etansare si feronerie incluse.

Casa ta trebuie sa beneficieze in sezonul rece de toata izolarea pe care o poate primi impotriva frigului. Tocmai de aceea, Brico Dépôt iti pune la dispozitie solutii de izolare la preturi de depozit: vata de sticla, placi din gips carton si numeroase produse izolatoare cu o conductivitate termica redusa. 

Iar vestile bune nu se opresc aici: in perioada 5-24 noiembrie, noua gama de incalzire pentru casa este prezenta in depozitele Brico Dépôt – ai preturi imbatabile la radiatoare electrice, convectoare electrice, aeroterme si radiatoare, centrale electrice sau pe gaz!

Acum ai optiunea de a-ti crea bucataria ideala: usor de compus, usor de achitat, usor de cumparat! Singura dificultate va fi sa te decizi intre cele doua modele atragatoare de la Brico Dépôt: bucataria Purple, cu un design modern si bucataria Elba, perfect adaptabila celor mai exigente preferinte.

Sa nu uitam nici de uneltele absolut necesare oricarui mester, disponibile in magazinele Brico Dépôt din toata tara: invertor sudura 140A cu pornire rapida, anti-lipire si protectie termica si masina de insurubat 14.4 V cu 8 burghie si 8 biti.

De asemenea, incepand cu acest catalog poti gasi articole de iarna la preturi care iti aduc economii: freze si lopeti de zapada, spargator de gheata, dar si unelte auto pentru iarna. 

Iar cum amenajarea casei pentru sezonul rece presupune costuri suplimentare, aplica pentru creditul EuroLine Mastercard in orice magazin Brico Dépôt si beneficiezi de promotia “Dobanda redusa – 1% dobanda pe luna”, valabila in perioada 15.10.2016 – 31.12.2016, pentru cumparaturi in valoare de minimum 3000 de lei, in 24 de rate.

Iti reamintim ca incepand cu 1 noiembrie 2016 pana pe 28 februarie 2017, depozitele Brico Dépôt din toata tara vor functiona in regimul programului de iarna:  

Luni – Sambata: Provincie: 8:00 - 20:00/ Bucuresti: 8:00 - 21:00

Duminica: Provincie: 8:00 - 18:00/ Bucuresti: 8:00 - 19:00

      * * * * *

Despre Brico Dépôt

Brico Dépôt a fost infiintat in 1993 in Reims (Franta). Are in prezent 118 magazine in Franta, 28 in Spania, doua in Portugalia si 15 in Romania. Brico Dépôt vizeaza in primul rand pasionatii DIY si constructorii profesionisti. Este bazat pe un format de pret scazut, care ofera clientilor produsele esentiale pentru DIY si proiecte de renovare, disponibile in cantitati mari, dar si pentru santierele de constructii. Pentru mai multe informatii: http://www.bricodepot.ro si pe pagina de Facebook Brico Dépôt Romania

Despre Kingfisher

Kingfisher plc este cel mai mare grup de retail de home improvement din Europa, cu peste 1100 de magazine in 10 tari din Europa. Principalele sale branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Dépôt si Screwfix. Kingfisher detine, de asemenea, si o parte a brandului Koçtas din Turcia. Pentru mai multe informatii: http://www.kingfisher.com/

Oferta Brico Dépôt Romania

  - 12.000 de produse esentiale pentru constructii si amenajari, dintre care 10.500 prezente in Catalog 2016
  - Preturi mici si mentinerea calitatii produselorDisponibilitatea produselor
  - Gamele de produse includ atat marci nationale, cat si marci proprii
  - Brico DépôtDeschis de luni pana sambata de la orele 08:00 - 21:00 si duminica de la 08:00 - 20:00
  - Un format de depozit simplu si eficace pentru toti clientii

 

* * * *

Informatii utile:

  Brico Dépôt Baneasa: Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 42-44, sector 1, Bucuresti
  Brico Dépôt Pantelimon: Soseaua Vergului, nr. 18-20, sector 2, Bucuresti
  Brico Dépôt Orhideea: Calea Giulesti, nr. 1-3, sector 6, Bucuresti
  Brico Dépôt Militari : Autostrada Bucuresti-Pitesti, km 11-12, Bucuresti
  Brico Dépôt Pitesti: DN 65 B, sat Geamana, comuna Bradu
  Brico Dépôt Arad: Calea Aurel Vlaicu, nr. 299/6, Arad
  Brico Dépôt Oradea: Calea Aradului, nr. 62, Oradea
  Brico Dépôt Brasov: Calea Bucuresti, nr. 109, Brasov
  Brico Dépôt Ploiesti: Comuna Blejoi, km 6, Ploiesti
  Brico Dépôt Braila: Centru Comercial Braila Mall, DN 21, comuna Varsatura
  Brico Dépôt Calarasi: DN 21, nr. 3, Calarasi
  Brico Dépôt Constanta: Bulevardul Tomis, nr. 391, Constanta
  Brico Dépôt Drobeta: Bulevardul Alunis, nr. 43, 220118, Drobeta-Turnu Severin
  Brico Dépôt Focsani: Calea Moldovei, nr. 32, 620157, Focsani
  Brico Dépôt Suceava: Calea Unirii, nr. 22, Burdujeni, in incinta Iulius Mall

 

Despre Pure Media

PR. MARKETING. WOM. KOL!