Omron DuoBaby, nebulizator cu aspirator nazal – solutia 2 in 1 pentru respiratia corecta si sanatoasa a bebelusilor

BUCURESTI - 27 octombrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Bucuresti, 27 octombrie 2016 – Sa fii mamica este cea mai frumoasa experienta pe care viata ti-o poate oferi! Dar ce faci cand bebelusul tau are nasucul infundat, iar zilele placute de toamna se transforma intr-un adevarat calvar?
Iti vine in ajutor nebulizatorul Omron DuoBaby, un aparat revolutionar 2 in 1, recomandat in preventia si tratamentul bolilor respiratorii, in special bebelusilor si copiilor cu varsta de pana la doi ani. Dispozitivul medical este dezvoltat de Omron, liderul mondial in domeniul proiectarii si executiei senzorilor si a tehnologiei sistemelor ultrasonice.

Omron DuoBaby, nebulizator cu aspirator nazal – solutia 2 in 1 pentru respiratia corecta si sanatoasa a bebelusilor

Omron DuoBaby – nebulizator si aspirator nazal

Omron DuoBaby ajuta bebelusii sa respire corect si sanatos si trateaza intr-un mod rapid si eficient atat afectiunile cailor respiratorii superioare, cat si ale celor inferioare.

Datorita „Efectului Venturi” curatarea perfecta a cavitatii nazale se poate efectua inainte de inceperea tratamentului, iar kit-ul de nebulizare este ideal pentru administrarea rapida a terapiei cu aerosoli.

Nebulizatorul cu aspirator nazal Omron DuoBaby dispune de un design compact, volum rezidual de doar 0,7 mL si de un compartiment practic destinat accesoriilor, fiind creat in conformitate cu exigentele unei igiene nazale riguroase.

Ce trebuie sa mai stii

Aparatul indeparteaza mucozitatile in cateva secunde, este lavabil in totalitate, igienic si usor de utilizat. Este delicat si silentios, fiind o solutie confortabila atat pentru copil, cat si pentru mama.

Alte avantaje de care se va bucura orice mamica sunt: timpul redus de nebulizare si structura simpla a kit-ului, cu doua capace in culori diferite – verde si albastru – destinate tratarii separate a cailor nazale superioare sau inferioare: rinite, sinuzite, laringite, respectiv astm, bronsite, bronsiolite sau bronhopneumonie.

Informatii utile:

- Recomandat copiilor de pana la doi ani

- Volum rezidual de 0,7 mL

- Timp redus de nebulizare

- Silentios, capacitate de zgomot de 63 dB

- Aspiratorul nazal este lavabil in totalitate si nu necesita filtru antibacterian

- Usor de utilizat

Nebulizatorul Omron DuoBaby este disponibil in farmacii, in magazinele de tehnica medicala, dar si in cele online, la preturi avantajoase.

 

                                 ***

Despre MED.CO

MED.CO a fost infiintata in 1994 cu scopul de a oferi servicii comerciale, tehnice si stiintifice privind aparatura medicala profesionala de monitorizare si tratament.

Compania comercializeaza produsele medicale OMRON in Romania.

MED.CO este reprezentantul pe piata romaneasca si a altor furnizori externi, precum:

TaiDoc Technology, producator taiwanez de dispozitive medicale , termometre cu scanare infrarosu, glucometre, pulsoximetre, multiparametru si electrocardiografe.

MKV Lasersystem Germania, unul dintre principalii producatori de dispozitive laser utilizate in procesul de biostimulare. MED.CO distribuie in Romania modelul PowerTwin 21.

Despre Pure Media

PR. MARKETING. WOM. KOL!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pure-media/omron-duobaby-nebulizator-cu-aspirator-nazal-solutia-2-in-1-pentru-respiratia-corecta-si-sanatoasa-a-bebelusilor1