ICAP Group confirma valoarea companiei PYRAMIS Metallourgia AE prin includerea acesteia in ‘Grupul celor mai puternice companii din Grecia’.

BUCURESTI - 16 septembrie 2010

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

PYRAMIS Metallourgia a fost inclusa in ‘Grupul celor mai puternice companii din Grecia’, de catre ICAP Group.

‘Grupul celor mai puternice companii din Grecia’ este o comunitate de companii care include intreprinderile cu cele mai inalte rating-uri de Credit din baza de date ICAP Group. Selectia companiilor care fac parte din acest grup este atat de riguroasa incat doar una din zece companii indeplinesc criteriile necesare acceptarii in acest grup.

ICAP Group este certificat din 1992 ca Institut Extern de Evaluare a Creditului, recunoscut de catre Banca Nationala a Greciei si Banca Centrala Europeana. Reprezinta o sursa de evaluare obiectiva si de incredere in ceea ce priveste riscul de credit. Este singura companie care detine aceasta certificare in Grecia si printre putinele din Europa..

Aceasta recunoastere crediteaza si subliniaza valoarea certa a companiei PYRAMIS. Reprezinta o confirmare a faptului ca PYRAMIS Metallourgia este o companie puternica, stabila, capabila sa infrunte si sa depaseasca evenimentele economice defavorabile cu care se confrunta Grecia si tarile europene.

Despre PYRAMIS Metallourgia AE
PYRAMIS Metallourgia AE este o companie de productie si comercializare de electrocasnice incorporabile pentru bucatarie si obiecte sanitare pentru baie. Este unul dintre primii 5 jucatori din intreaga lume din acest sector cu o productie de 1.500.000 chiuvete anual.
In Grecia, compania este considerata lider pe piata de chiuvete din otel inoxidabil, cu o cota de piata estimata la 34%. Compania are o mare deschidere pe pietele internationale, peste 70% din cifra de afaceri fiind realizata in 2009 pe aceste piete. Detine 9 filiale in toata lumea cu mai mult de 400 de angajati.
Anul acesta PYRAMIS Metallourgia a implinit 50 ani de activitate performanta în industrie.
Despre PYRAMIS Romania
Este prezent pe piata autohtona din 2004, propunand, in tot acest timp, produse interesante, functionale, adaptate pietei din Romania.
In 2010, PYRAMIS urmeaza directia initiata in 2009 si vine in intampinarea nevoilor consumatorilor oferind Solutii Complete pentru Utilarea Bucatariei, de calitate superioara, multifunctionale, flexibile din punct de vedere al modului de dispunere in spatiu si al preturilor.
Ca o garantie a calitatii si functionalitatii produselor, PYRAMIS Romania a incheiat un parteneriat cu Maestrul Bucatar Jakob Hausmann, care testeaza si foloseste electrocasnicele PYRAMIS atat in bucataria proprie, cat si la concursurile si demonstratiile de arta culinara la care participa
PYRAMIS comercializeaza prin magazinul sau de prezentare deschis in Otopeni, prin distribuitori autorizati, prin numerosi producatori de mobila din toata tara, precum si prin intermediul marilor lanturi de magazine: chiuvete de otel inoxidabil, chiuvete PYRAGRANITE, baterii pentru bucatarie si baie, hote, plite electrice / gaz, cuptoare electrice/gaz, masini de spalat vase, combine frigorifice din inox independente si incastrabile, mini-bucatarii, vase de gatit.

Despre pyramis romania

PYRAMIS Romania face parte din grupul elen PYRAMIS Metallourgia, cu o experienta in prelucrarea otelului inoxidabil de peste 50 de ani, detinator al celei mai mari suprafete de productie de chiuvete din otel inoxidabil din Europa, 286000mp, cu o capacitate de productie de peste 2 000 000 chiuvete anual, avand o retea proprie de distributie in peste 50 de tari.
Showroom Otopeni, Ilfov
Avram Iancu, nr 30
Tel: 021 3500281
www.pyramis.ro