De 3 ani esti Fidel Esplanada

BUCURESTI - 3 octombrie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

In octombrie Esplanada aniverseaza 3 ani.
Cumpara din magazinele Galeriei Comerciale Esplanada si trimite SMS la numarul 1899 cu textul “Fidel Esplanada si numele magazinului din care ai cumparat”. Ai sansa de a castiga 2 masini Skoda Octovia oferite de Avia Motors si multe alte premii saptamanale.

Campania SMS se desfasoara pe tot parcursul lunii octombrie pentru clientii Esplanada. Trebuie doar sa faci cumparaturi in valoare de minum 20 RON in luna octombrie si sa trimiti SMS la 1899. In fiecare saptamana vor avea loc trageri la sorti, iar lunea se vor afisa castigatorii pe site-ul esplanada.funsms.ro. Premiile saptamanale constau in 2 tefoane mobile si 2 bonuri de cumparaturi in valoare de 150 RON, iar la ultima extragere, cea din 5 noiembrie, pe langa cele 4 premii saptamanale se vor acorda si cele 2 masini Skoda Octavia de la Avia Motors. Pentru mai multe detalii intra pe esplanada.funsms.ro si citeste regulamentul promotiei.

Pentru ca prefera abordarile inedite adresandu-se unui target tanar si nonconformist, Esplanada organizeaza in week-end-urile 30 septembrie si 4-5 noiembrie o serie de demonstratii sportive spectaculoase de scrima, aerobic, fitness, arte martiale si dans sportiv precum si intalniri cu vedete din lumea sportului.


Esplanada isi asteapta in luna octombrie clientii pentru a sarbatori impreuna 3 ani de fidelitate demonstrand astfel ca “Merita sa fii fidel!”

Despre QB Promotion

Centrul Comercial Esplanada-Cora, inaugurat in Soseaua Vergului nr 20 in octombrie 2003, dispune de 2.200 de locuri de parcare si o galerie spatioasa de magazine.
Aceasta cuprinde 52 de magazine de renume cu specific variind de la ultimele tendinte in materie de vestimentatie si accesorii la dealeri de telefonie mobila, banci, electrocasnice sau centre foto. Acestora li se adauga o zona de restaurante cuprinzand 4 fast-food-uri - zona in care Esplanada organizeaza evenimente pentru ocaziile speciale din timpul anului precum Valentine’s Day, 8 Martie, Paste, Craciun, Aniversarea Centrului.

Iuliana Albu
PR Assistant
QB Promotion
0728 899 960
iuliana.albu@qbpromotion.ro