Solutia QCT Portal.connect are deja 80 de implementari

Timisoara - 31 mai 2006

Comunicat tip General in IT&C

Ajuns la a doua versiune, QCT Portal.connect este un sistem matur din punct de vedere tehnologic si activ pe piata de portaluri web complete. Solutia permite crearea in mod rapid dar si intretinerea facila a unui spatiu virtual de continut web static si dinamic, cat si diverse componente de servicii electronice.

QCT Portal.connect asigura publicarea pe Internt/intranet a unei game diverse de date si informatii, de servicii online, inclusiv cu suport pentru comert si plati electronice.

Solutia noastra este foarte productiva, dar si usor de personalizat si administrat, datorita varietatii de functionalitati disponibile, printr-o arhitectura complexa si structura flexibila. Se utilizeaza tehnologii software deschise (PHP / Java, HTML, SQL); sistemul se poate integra atat cu tehnologii open-source (Apache, MySQL), dar si cu platforme comerciale de marca (IBM, Oracle).

QCT Portal.connect prezinta multiple beneficii, printre care cele mai importante fiind implementarea rapida si costurile scazute, dar si administrarea sa facila (chiar pentru personal fara o pregatire tehnica de specialitate). Aplicatiile componente pot fi derulate in diverse sectoare de administratie publica si educatie, financiare, industriale si de servicii.

Despre QCT CONNECT

QCT Connect actioneaza pe piete specifice precum administratia publica si serviciile utilitare, mediul academic, utilitati, telecomunicatii si industrie. Pentru sectoarele guvernamentale se ofera un portofoliu solid de solutii complexe, proprii si/sau de la partenei, precum: managementul documentelor si fluxurilor de lucru, aplicatii financiare si bugetare, taxe si plata lor prin mijloace electronice, instruire asistata, info-kiosk si portal.
Cristian Cazan / Ciprian Bajireanu
ccazan@qct.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/qct-connect/solutia-qct-portal-connect-are-deja-80-de-implementari