Solutii QCT CONNECT premiate la Conferinta ANIAP 2007

Timisoara - 27 septembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Portalul Primariei Timisoara, dezvoltat pe baza solutiilor QCT CONNECT, a primit marele premiu 'Comunitatea Virtuala' la Conferinta ANIAP 2007.

Conferinta ANIAP 2007 s-a desfasurat la Mamaia, intre 7-9 septembrie, iar premiul cel mare 'Comunitatea virtuala' a fost acordat solutiei Portal.connect implementata de catre QCT CONNECT la Primaria Municipiului Timisoara (PMT) - dupa premiile ANIAP din 2003, 2004 si 2005, 'The Best Website' Eurocrest 2004, 'eContent / eGovernment' 2006.

Portal.connect este o suita de aplicatii integrate de tip portal, pesonalizate specific pentru dministratia publica, ce au ca scop crearea unui mediu de informare in timp real a cetatenilor despre activitatile institutiei si oferirea de servicii electronice online. Solutia integreaza la PMT sisteme specifice precum:
- controlul documentelor si formularelor electronice;
- gestiunea taxelor/impozitelor si plata online prin mijloace electronice;
- informare electronica si servicii interactive prin infochioscuri;
- aplicatii Call Center si componente GIS.

Solutia se bazeaza pe standarde software deschise (PHP, Java, XML, SQL) si se aliniaza initiativelor europene din cadrul eEurope+ si E-MUNIS (Electronic Municipal Information Services).

Despre QCT CONNECT

QCT Connect actioneaza pe piete specifice precum administratia publica si serviciile utilitare, mediul academic, utilitati, telecomunicatii si industrie. Pentru sectoarele guvernamentale se ofera un portofoliu solid de solutii complexe, proprii si/sau de la parteneri, precum: managementul documentelor si fluxurilor de lucru, aplicatii financiare si bugetare, taxe si plata lor prin mijloace electronice, instruire asistata, info-kiosk si portal.
Cristian Cazan
ccazan@qct.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/qct-connect/solutii-qct-connect-premiate-la-conferinta-aniap-2007