qled    

Comunicate de presa si evenimente pe tema qled

 • qled. TCL_QLED_X91

  qled

  Bucuresti - 30 iunie 2020

  Comunicat de KITE DIGITAL

  București, 30 iunie 2020 TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum la nivel modial, recunoscut pentru vasta activitate de cercetare și brevetare, introduce pe piața românească seria X91 de televizoare Q ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: smart tv , tcl romania , tv ultra slim , android tv , qled

  Vezi toate comunicatele de presa despre qled

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul qled.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la qled. Informatiile despre qled cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul qled, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la qled, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.