Din luna iulie poti naviga pe harta digitala QBOX!

Cluj-Napoca - 21 iulie 2009

Comunicat tip General in IT&C

www.qbox.ro – Site- ul care te vrea ok! anunta un nou serviciu pentru utilizatorii portalului clujean care cuprinde o harta digitala cu o baza de date completa a principalelor puncte de atractie din Cluj-Napoca.

Harta electronica QBOX permite o navigare usoara prin locatiile clujene si cuprinde o baza de date referitoare la pozitionarile celor aproape 1000 de obiective turistice si 18500 de adrese (strazi si numere postale) scanate si digitalizate intr-o harta complexa care poate oferi, la orice ora, informatii actualizate.

Cum se utilizeaza harta QBOX?
•Harta se poate consulta la adresa: http://www.qbox.ro/qbox/harta-Cluj-strazi-obiective-adrese.html
•Harta permite cautarea dupa Adresa prin selectarea Strada si Numar Postal de pe raza orasului Cluj-Napoca. La apasarea butonului Cauta, harta se va pozitiona automat pe reperul postal solicitat.
•Cautarea dupa Strazi afiseaza direct strada selectata.
•Cautarea dupa Obiective realizeaza afisarea automata a obiectivelor de interes public, firmelor si afacerilor clujene care au fost listate in QBOX.ro
•Navigatorul din partea dreapta sus a hartii permite pozitionarea pe o anumita zona a orasului, iar slider-ul de zoom din stanga hartii seteaza unul din cele 7 nivele de apropiere si detaliere a hartii.
www.qbox.ro ofera un serviciu gratuit firmelor care doresc sa apara pe harta electronica QBOX, de acest avantaj beneficiind doar companiile care completeaza formularele de inscriere online.

NOU!
Incepand cu luna august pe harta digitala QBOX vor fi mentionate evenimentele din Cluj-Napoca, astfel vizitatorii site-ului www.qbox.ro vor putea vizualiza locatia exacta a evenimentului la care doresc sa participe!

Despre QSOUND SOFT

www.qbox.ro a fost lansat in 2008 de compania QSound SOFT, cel mai important producator de software de emisie pentru statiile radio din Romania. QSound SOFT ofera servicii specifice clientilor sai care doresc sa-si dezvolte sistemele ambientale audio sau managementul programelor audio.
In 2006 QSound SOFT a lansat InfoTrafic – Radioul de pe strada ta!, o retea de automate audio ce difuzeaza informatii, muzica si publicitate in locuri publice din Cluj-Napoca: peste 18 statii de autobuz, in cinematografe, la Expo Transilvania, Piscina Olimpica si Sport Complex Transilvan.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la:
Alexandrina Megyesi
office@qbox.ro
www.qbox.ro

office@qbox.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/qsound-soft/din-luna-iulie-poti-naviga-pe-harta-digitala-qbox